Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Patrick a petrecut alături de mama și de iubita lui

 Oana Pantazi
.

Ieri, Patrick, fiul cel mare al lui Cristi și al Mihaelei Borcea, a împlinit 22 de ani și a fost sărbătorit de persoanele dragi din viața lui. Mama și iubita i-au fost alături!

Pe 3 decembrie, Patrick, fiul cel mare al lui Cristi și al Mihaelei Borcea, a împlinit 22 de ani și a fost sărbătorit de cei dragi. Mama și iubita lui i-au fost alături, cea care i-a dat viață ținând, de altfel, să marcheze momentul și pe contul său de socializare printr-un mesaj emoționant.

„Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină iubitul meu fiu – PATRICK-CRISTIAN!! La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc din suflet viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sanatatea – căci ai fost un copil sănătos. Iubirea – pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani! Încă o dată, La mulți ani, Patrick!! Te iubesc mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Patrick, din care însă lipsește tatăl său. Probabil că, dacă a participat la petrecere, Cristian Borcea a preferat să fie discret…

Patrick Borcea este mâna dreaptă a tatălui său

În ultima perioadă, s-au schimbat multe în viața fiului fostului acționar de la Dinamo. Dând dovadă de multă ambiție, Patrick Borcea a reușit să slăbească 40 de kilograme, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Drept dovadă, fiul lui Cristi Borcea nu doar că arată foarte bine și a început să fie mult mai prezent în viața mondenă a Capitalei, dar, de ceva timp, are și o iubită foarte sexy.

Mai mult, fiul cel mare al lui Cristi și al Mihaelei Borcea este tot mai implicat în afacerile tatălui său, care l-a lăsat să administreze o parte dintre ele. Consiliat de mama lui, Patrick are pe mână un club-caffe din Crângaşi, dar şi hotelul familiei de la Timişoara ori cel de la mare.

Patrick Borcea a împlinit 22 de ani.Patrick Borcea a împlinit 22 de ani.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton