(P) Cele mai cool cadouri de Crăciun, de la Belher

 Sava Elisabeta
.

Este luna cadourilor, acea lună din an când sub puternicul simbol al tradiției de Crăciun, de a dărui – când te vezi din nou provocat de alegeri. Pare destul de greu să intuiești ce își poate dori cel mai mult o femeie. Însă nu pare imposibil să îți încerci norocul cu produse de styling și beauty, de la Belher și să reușești să impresionezi.

Un păr bogat este de-a dreptul o avuție pentru orice femeie. Când nu este nici lung, des, sănătos este evident că orice femeie se simte limitată privind coafurile pe care le poate încerca și mai mult decât atât se simte frustrată. Belher vine cu soluții potrivite pentru orice caz.

Ce poți alege drept cadou, de la Belher

Belher este universul extensiilor de păr și a soluțiilor de beauty pe această nișă. Aici se vor găsi extensii variate ca tipologie privind sistemul de prindere – permanente, semi permanente, cele ce se pot monta și acasă oricând și fără ajutor, precum clip on. În completare, Belher dispune de peruci și aparate de aranjat părul, accesorii de păr. Mai mult decât atât, Belher Beauty Bar este salonul unde profesioniștii tehnicieni execută orice serviciu ce ține de îngrijirea extensiilor, montarea lor, coafare sau tratament aplicat.

Așadar mergi la sigur cu alegeri profesionale, pentru că Belher pune acest semn de egal între brand și calitatea a ceea ce oferă. Iată ce poți alege să oferi drept cadou unei femei dragi din viața ta:

# Extensii de păr

Dacă este deja purtătoare de extensii, atunci mergi la sigur cu ce știi că poartă. În caz contrar o poți surprinde cu variante prietenoase, ușor de folosit ca cele clip on.

Belher poate fi șansa unei femei de a-și schimba total look-ul, așadar extensiile cu cheratină, cele cu nod brazilian sau cusute, cu micro sau nano ring sunt câteva opțiuni pentru cele care își doresc extensii de păr care durează mai mult timp fără alte intervenții.

# Aparate de coafat

Atunci când ai un păr bogat și lung poți experimenta coafuri de orice fel. Oferă ocazia aceasta celei care este pasionată de schimbări de look. Poți alege o placă de păr, în varianta pentru păr întins, ondulat sau creponat. De asemenea, vei regăsi și ondulatoare, dacă este pasionată de bucle, precum și uscătoare profesionale, pentru cele care își îngrijesc părul profi, chiar și acasă.

Chiar dacă nu va fi expertă în a crea coafuri complexe, cel puțin aranjarea părului de zi cu zi, pentru un look perfect finisat va însemna și nevoia de aparatură profesională. Plăcile de la Belher sunt speciale pentru că protejează firul de păr, nu îl ard.

#Gift cards pentru orice își va dori ea

Dacă eforturile tale par să nu corespundă cu o surpriză în adevăratul sens al cuvântului, atunci poți merge pe varianta practică: un gift card pentru ca destinatara cadoului tău să își aleagă ceea ce își dorește de la Belher.

În perioada lunii decembrie Belher are o ofertă specială la gift cards – o reducere de 10%. Cu alte cuvinte, poți achiziționa un astfel de card cadou cu o valoare de 1000 de lei la prețul de 900 de lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton