Filmul Titanic revine pe ecrane, după 25 de ani de la lansare. Cine sunt actorii care vor juca rolurile Jack și Rose

 Laciu Andreea
.

Veste neașteptată pentru fanii filmului! Titanic revine pe micile ecrane, după 25 de ani de la lansare. Însă, nu se știe încă dacă vor fi aceiași actori ca atunci, așa cum s-a gândit multă lume. Multă lume se întreabă acum cine sunt cei care ar putea interpreta rolurile lui Jack și al lui Rose. Pelicula a fost una dintre cele mai îndrăgite în toată lumea, de-a lungul anilor. Dincolo de aprecierea publicului și de premiile câștigate, Titanic i-a adus împreună pe Kate Winslet și pe Leonardo DiCaprio, iar prietenia lor a trecut testul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un sfert de secol, o mulțime de oameni din întreaga lume au plâns urmărind filmul Titanic. Acum, vor putea să urmărească o nouă versiune a acestui film, în cinematografe. Din păcate însă pentru fanii proiectului original, actorii Leonardo DiCaprio și Kate Winslet nu au confirmat dacă își vor relua rolurile inițiale. Deși au cunoscut faima la nivel internațional la acel moment, acum nu s-au mai grăbit să participe în acest remake.

„Titanic” (1997) Paramount Pictures„Titanic” (1997) Paramount Pictures

Filmul Titanic revine pe ecrane

Regizorul James Cameron și-a dorit să lanseze o nouă versiune a filmului, una mai nouă și cu o poveste actualizată. La Globurile de Aur, a anunțat că Titanic va avea o continuare, în care se va prezenta povestea de dragoste dintre Rose și Jack, dar în varianta actualizată.

Însă, Cameron a completat și a spus că nu i-a fost deloc ușor să îl convingă pe Leonardo DiCaprio cu ani în urmă să accepte rolul care l-a consacrat la Hollywood.

Citește și: Actorul Billy Zane din Titanic, de nerecunoscut la 55 de ani! A fost surprins alături de Liviu Vârciu la o petrecere lăutărească, în România

Citește și: „Am crescut mai mulți copii decât am făcut'. Ce relație are Ilinca Goia cu ceilalți actori din serialul Lia, de la Antena 1

Citește și: James Cameron, regizorul Titanicului, a ajuns pe fundul Oceanului Pacific!

Citește și: Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu soacra ei: „Nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată'

Se pare că actorul a considerat în urmă cu 25 de ani că povestea era plictisitoare. Cu toate acestea, a acceptat în cele din urmă să joace în film, iar James Cameron este convins că filmul a avut succes și datorită chimiei dintre cei doi protagoniști.

Rămâne de văzut dacă actorii vor relua rolurile lui Jack și a lui Rose. Regizorul a mai dezvăluit și că plănuiește să-i schimbe finalul, pentru ca Jack să aibă parte de o altă soartă, potrivit Fanatik.

Ce spune Kate Winslet despre scena finală

Momentul în care Jack s-a sacrificat ca să o salveze pe Rose, aflată pe o placă de lemn, a fost extrem de comentată de-a lungul timpului. Foarte mulți fani ai filmului Titanic au susținut că aveau loc amândoi ca să se salveze pe pluta improvizată, dar actrița Kate Winslet îi contrazice.

„Da, era loc și pentru el pe ușa aceea, dar nu ar fi avut cum să rămână pe linia de plutire. Nu ar fi avut cum. Dacă pui doi adulți pe un paddleboard, acesta devine imediat extrem de instabil. Chiar nu cred că am fi supraviețuit dacă am fi urcat amândoi pe ușa aceea. Da, cred că ar fi putut să încapă și el, dar s-ar fi înclinat ușa prea mult și nu ar fi fost o idee grozavă”, a spus actrița din Titanic.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton