Fiica lui Trump se mută lângă familia Obama!

 Alexandra Zarnescu
.

Ivanka Trump, soțul ei Jared Kushner și cei trei copii ai lor se pregătesc să se relocheze cu reședința în elegantul cartier Kalorama din capitalei americană, Washington D.C.

 

Agenția imobiliară a cuplului a trimis o confirmare către reprezentanții presei americane pentru a clarifica speculațiile care începuseră să apară pe acest subiect. Noua casă a familiei fiicei noului președinte american ar fi fost vândută înițial pentru 5,5 milioane de dolari pe data de 22 decembrie 2016, însă nu s-a confirmat dacă Ivanka Trump și șoțui ei, Jared Kushner, au achiziționat sau doar au închiriat proprietatea.

Ansamblul construit în stil colonial a fost inaugurat în 1923 și are șase dormitoare, șapte băi, o bucătărie gourmet actualizată după ultima modă, cinci șeminee cu lemne și o grădină mare.

Trump și familia ei, care locuiesc în prezent într-un apartament din Upper East Side, Manhattan, se va muta la doar la câteva clădiri distanță de Barack și Michelle Obama, care tocmai și-au închiriat și ei o locuință în Kalorama, unde se vor stabili, cel puțin pentru o perioadă, după ce vor părăsi Casa Albă, odată cu investitura noului președinte ales, Donald J. Trump.

Speculațiile conform cărora fiica lui Donald Trump, Ivanka, în vârstă de 35 de ani, se va muta la Washington, au început să apară în urma alegerilor din noiembrie, când tatăl ei a fost desemnat noul conducător al Statelor Unite ale Americii, apărând întrebări despre un posibil rol important al ei la Casa Albă.

„Toată lumea se adaptează la noile circumstanțe apărute în timpul acestei perioade de tranziție și, deși Ivanka nu are nici o intenție de a prelua un rol formal în administrație, ea intenționează să fie un avocat  activ în problemele care o preocupă profund pe Ivanka Trump”, conform declarației recente a unui apropiat de-al ei.

 

Sursa foto: Hepta

 

Alexandra Zarnescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton