Cele mai elegante prințese contemporane – când își fac apariția printre supușii lor, basmele devin reale!

 Alexandra Zarnescu
.

Figurile regale au exercitat o fascinație fără margini asupra noastră; în primul rând, pentru că am fost deprinși din fragedă pruncie cu personajele din basmele consacrate, care s-au înrădăcinat în mentalul nostru ca arhetipuri existențiale.

Însă regii, prinții, prințesele există aievea, iar arborele lor genealogic se dezvoltă nestingherit, chiar în lumea noastră contemporană, devenită, poate, mai uniformizată și mai gregară decât ne imaginăm că a fost pe vremuri.

 

Așadar, propun să ne delectăm admirându-le pe cinci cele mai elegante prințese și regine de astăzi.

Prințesa Charlene de Monaco, fosta atletă olimpică ce l-a convins pe Alebert să reunțe la burlăcie, pare să calce pe urmele lui Grace Kelly – celebrul star de cinema convertit în figură princiară, care a rămas în istorie pentru noblețea sa înnăscută. Charlene demonstrează că, deși timpurile și moda se schimbă, bunul gust rămâne constant.

Regina Letizia a Spaniei a afișat mereu un gust desăvârșit în ceea ce privește vestimentația, fiind mereu atentă la felul în care se prezintă la aparițiile oficiale, sau evenimente mondene. Letizia s-a remarcat încă de la început prin finețea trăsăturilor și delicatețea gesturilor, precum și printr-o prezență discretă și caldă.

Catherine, Ducesa de Cambridge, maiestuoasa consoartă a prințului moștenitor al tronului Angliei, este binecunoscută pentru postura ei de frunte în toate topurile eleganței. La fiecare apariție publică, ea uimește prin manierele și ținutele elegante, mulți susținând că este o adevărată moștenitoare a legendarei Diana și al său rafinament care a cucerit inimile tuturor.

Charlotte de Monaco, frumoasa fiica a prințesei Caroline, pare să moștenească toate trăsăturile pozitive ale mamei sale, reușind fără efort să fure priviri și interjecții de uimire de fiecare dată când își face apariția. Cu o siluetă de invidiat și o privire de smarald, evidențiată de contrastul cu părul ei castaniu, Charlotte pare a fi un star de cinema, dar este o veritabilă prințesă a vremurilor moderne.

Regina Rania a Iordaniei este o prezență fascinantă, atât prin frumusețea ei tulburătoare, cât și prin operele sale caritabile și influența politică pe care o are. Farmecul Raniei nu are vârstă și pare a fi imun la trecerea anilor, fiind dublat de o personalitate puternică și de o educație aleasă.

Alexandra Zarnescu

Sursa foto: Hepta

 

 

Regina RaniaRegina Rania

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton