Fiica lui Sorin Bontea, studentă la o facultate din Barcelona. Cât costă un an școlar: "Ea a aplicat la două facultăți"

 Laciu Andreea
.

Fiica lui Sorin Bontea a decis să își urmeze visul și pasiunea pentru design vestimentar. Așa a ajuns Miruna să fie studentă la o facultate din Barcelona. Însă, atunci când vine vorba despre studiile în străinătate, se știe că acestea nu sunt deloc unele ieftine. Acum s-a aflat cam câți bani trebuie să scoată din buzunar, de fapt, îndrăgitul jurat de la Chefi la Cuțite, pentru ca fiica lui să fie studentă în Spania.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea a fost invitat pentru a doua oară în podcastul lui Mihai Bobonete, de pe canalul acestuia de Youtube. Printre dezvăluirile făcute acum de îndrăgitul Chef de la Antena 1, se numără și cea despre fiica lui. Spre mândria tatălui ei, Miruna Bontea a reușit să fie admisă la o facultate din străinătate, iar acum studiază în Barcelona. Chiar dacă este nevoit să facă niște sacrificii financiare semnificative, Sorin nu le regretă și face tot ce îi stă în puteri ca să își ajute copilul.

fiica-lui-sorin-bontea-miruna-10-1fiica-lui-sorin-bontea-miruna-10-1

Fiica lui Sorin Bontea, studentă la o facultate din Barcelona

Tânăra a fost admisă la o facultate de prestigiu din Barcelona, iar acum studiază designul vestimentar în Spania. Cu toate că putea să meargă și la Milano, acolo unde este sediul principal al Universității, a preferat acest oraș pentru că i se pare mai frumos, dar și pentru că vorbește foarte bine limba spaniolă.

„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele', a declarat Sorin Bontea, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani. Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu vrea să îl vadă pe tatăl lui, Cristi Mitrea: „E destul de mare să decidă singur”

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite: „S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu el”

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la iUmor. Delia: „Nu a mai vrut să vină…”

Câți bani costă un an școlar

Miruna Bontea este studentă la Istituto Europeo di Design (IED). Un an de școlarizare pentru specializarea fiicei juratului Chefi la Cuțite, în Barcelona, începe de la 15.800 de euro, informează Fanatik.ro. În cazul în care tânăra alege varianta cu 4 ani de școlarizare, suma totală ajunge la 60.200 de euro. Pentru un an de facultate al Mirunei, Sorin Bontea scoate din buzunar suma de 77.973 de lei, pentru 3 ani – 233.919 lei, respectiv 311.892 pentru 4 ani.

Acest institut are sedii în Brazilia, la Rio și Sao Paolo, în Spania, la Madrid și Bilbao, dar și în Italia, la Roma, Institutul la care învață din această toamnă Miruna Bontea are deschise sedii și în Brazilia, la Rio, respectiv, Sao Paulo. În Spania, studenții pot învăța și în Madrid și Bilbao, în afară de Barcelona, iar în Italia, în Roma, Cagliari, Veneția, Torino, Florența și Milano.

De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche. A crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul…

Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism‘, a spus Sorin Bontea, în trecut.

Sursă foto: Instagram, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton