Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev! Fostul politician se afla în închisoare

 Martin Lorena
.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev! Pe vremea când Liviu Dragnea se afla în închisoare, fiica sa, Alexandra Dragnea, a decis să se căsătorească în secret cu interpretul moldovean Alex Mațaev. Cei doi formau o relație de mai bine de 8 ani, iar până la marele „DA' a fost doar un pas. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', fostul politician și-a spus părerea despre ginerele său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dragnea formează o relație de mai bine de opt ani cu interpretul moldovean Alex Mațaev. Cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu un an, atunci când Liviu Dragnea își ispășea pedeapsa. El se afla la penitenciarul Rahova în momentul în care fiica lui a ales să își unească destinul cu iubitul său. Acum, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', fostul politician și-a spus părerea despre întreaga situație.

WhatsApp-Image-2021-10-21-at-11.43.29WhatsApp-Image-2021-10-21-at-11.43.29

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Liviu Dragnea și-a spus clar părerea despre iubitul fiicei sale. Ba mai mult, acesta a oferit și detalii neștiute despre nunta celor doi.

Citește și: Trecutul lui Liviu Dragnea.A fost căsătorit cu Bombonica și are doi copiii

Citește și: Cine este și cum arată fiica lui Liviu Dragnea.Alexandra Dragnea are un iubit cântăreț

Citește și: Ilie Năstase, despre divorțul de Ioana, a cincea soție:„Nu mă interesează persoana'

Citește și: Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko de la Masterchef:„Cel mai cald om…'

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!

Se pare că anul trecut, în timp ce tatăl ei se afla în închisoare, Alexandra Dragnea s-a căsătorit cu interpretul Alex Mațaev. Cei doi au avut o nuntă secretă! Liviu Dragnea a fost întrebat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' dacă și-ar fi dorit un iubit mai bogat pentru fiica lui și dacă s-a opus relației celor doi. Acesta a răspuns dezvăluind că se înțelege foarte bine cu interpretul moldovean și că fiica lui i-a cerut permisiunea atunci când el era încă la penitenciar.

„Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.', a spus el.

Liviu Dragnea: „I-am rugat să se căsătorească'

Liviu Dragnea a dezvăluit faptul că fiica sa și iubitul ei au venit să îl viziteze la închisoare înainte să se căsătorească. Acesta i-a rugat să nu îl aștepte și să își unească destinele cât mai repede. Fostul politician declară că a fost foarte fericit pentru marele eveniement.

„S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo.', a spus el.

Liviu Dragnea are planuri muzicale cu ginerele său

După cum este bine știut, înainte de a intra în politică, Liviu Dragnea a cochetat cu muzica. Acesta cânta la tobe și a dezvăluit că i-a propus lui Alex Mațaev să înregistreze ceva împreună.

„În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva.Eu și mai mulți colegi. Mi-am găsit tobele. Adică, un CD. Alex cântă foarte bine', a mai spus el.

Nuntă discretă în afara Bucureștiului

Alexandra Dragnea și iubitul său au ales să își facă nunta în afara Bucureștiului. Cei doi au preferat să păstreze discreția, spunându-și marele „DA' în Alexandria, județul Teleorman. Petrecerea ar fi avut loc în Turnu Măgurele, în hotelul pe care familia Dragnea îl deține.

Alex Mațaev și fiica lui Dragnea locuiesc în Alexandria, la celebra vilă a familiei Dragnea, însă majoritatea timpului și-l petrec în București. Ei au locuit și în America o perioadă, însă s-au întors în țară atunci când atât lui Liviu Dragnea, cât și familiei sale, li s-a interzis accesul în SUA.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA! și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton