Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf: „Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat”

 Martin Lorena
.

Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf. Unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului este designerul de modă și fostul jurat de la Bravo, ai stil!, Cătălin Botezatu. Acesta a fost alături de cei doi în multe momente importante ale vieții lor. Acum, după ce Anamaria Prodan a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, Cătălin Botezatu oferă primele declarații referitoare la despărțirea anului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului Prodan-Reghecampf. Acesta a susținut-o întodeauna pe Anamaria Prodan și s-a afișat alături de ea de fiecare dată când a avut ocazia. Acum, după ce impresara a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, designerul de modă a simțit nevoia să își expună punctul de vedere referitor la întreaga situație.

5711a4aa-4f84-4bca-b729-d147a17bbf3c-25711a4aa-4f84-4bca-b729-d147a17bbf3c-2

Cătălin Botezatu și-a spus părerea cu privire la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Acesta susține că impresara a dat dovadă de inteligență de-a lungul timpului și că nu va duce lipsa unui bărbat.

Citește și: Anamaria Prodan a spus că nu e cale de împăcare cu Reghe, dar… Vedeta încă poartă verigheta

Citește și: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Citește și: Noi restricții anti-COVID.Care sunt măsurile impuse

Citește și: Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express:„N-aș da nimic înapoi'

Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf

Cătălin Botezatu a mărturisit că o înțelege pe Anamaria Prodan că au existat sentimente puternice în căsnicia lor. Cu toate acestea, el consideră că diva nu duce lipsă de admiratori și că își va găsi liniștea mai devreme sau mai târziu. Designerul de modă empatizează cu impresara, dezvăluind că și el a trecut prin momente atât de dureroase.

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie.', a spus Cătălin Botezatu.

„Viața e frumoasă!'

Chiar dacă știe că prietena lui trece printr-o perioadă dificilă, Cătălin Botezatu susține faptul că viața este frumoasă și că merită trăită la maximum. Acesta o încurajează pe Anamaria Prodan să depășească momentul cât mai repede și să se bucure de ceea ce îi oferă Universul!

„Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Botezatu: „Toată lumea are regrete'

Designerul de modă consideră că atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf, trebuie să depășească momentul și să nu se mai gândească la trecut. El susține că fiecare persoană are regrete și că este important să nu se acorde foarte multă importanță acestora deoarece se pierde prezentul.

Dacă stăm așa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul. Și ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ți faci viața mai bună. Sunt „de ce-uri” din astea și regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poți întoarce, nu mai poți face nimic.”, a mai spus Cătălin Botezatu, în cadrul aceleiași emisuni TV.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton