Fiica lui Carmen Harra se compară, în presa americană, cu Kim Kardashian: "Eu am circumferința șoldurilor 109, iar ea..." / Cum arată Alexandra

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Carmen Harra se compară, în presa americană, cu Kim Kardashian și a dezvăluit care este circumferința șoldurilor sale comparativ cu cea a divei, care a cucerit planeta cu formele sale voluptoase. La 36 de ani, Alexandra, fiica lui Carmen Harra, scrie cărți, consiliază cupluri, are o rubrică într-o celebră publicație și este foarte urmărită pe rețelele sociale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra a lansat, împreună cu fiica ei, cartea „Comitted', așa că au revenit în atenția presei de peste Ocean, unde au oferit tot felul de interviuri. Alexandra lucrează cot la cot cu mama ei, celebra clarvăzătoare, terapeut și consilier Carmen Harra.

646×404-6646×404-6

Fiica lui Carmen Harra este comparată cu Kim Kardashian

Alexandra, fiica lui Carmen Harra, este comparată cu celebra Kim Kardashian, datorită formelor voluptuoase, se afișează pe Instagram în ipostaze care stârnesc invidie și admirație.

În trecut, Alexandra Harra îi fascina pe jurnaliștii de la Daily Mail cu apariția ei plină de senzualitate. Le-a oferit declarația perfectă și așa a ieșit un articol care a propulsat-o pe Alexandra și mai mult, în showbiz.

„Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101', a declarat Alexandra, pentru Daily Mail.

Cum se prezintă fiica lui Carmen Harra în presa americană

Iată cum se descrie fiica lui Carmen Harra în CV-ul pe care l-au preluat jurnaliștii din străinătate.

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere.

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate.

Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate.

Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean„, se descrie Alexandra, fiica lui Carmen Harra, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț: „Să spună ea de ce a luat această decizie'

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Castelul din Apuseni, incendiat de Sergiu Nicolaescu în filmul „Noi, cei din linia întâi', vândut la un preț derizoriu. Cine l-a cumpărat

Carmen Harra a infirmat că Titus Andrei este tatăl fiicei sale, Alexandra

Timp de 25 de ani, Titus Andrei a trăit cu impresia că fiica prezicătoarei, Alexandra, este și copilul lui. Și asta datorită „unor date care coincideau', spune el, dar și a faptului că, după ce Carmen a născut, a recunoscut-o pe micuță ca fiind a lui.

„Erau niște date care conicideau. Mi-ar fi plăcut să fie fiica mea. Eu așa am crezut, că Alexandra este fiica mea. Eu am fost cinstit, nu am de ce să fiu dezamăgit. Vreau să respect ce a spus ea astăzi. Că nu sunt tatăl copilului. Cândva va plăti. Păcat însă de acest copil. Nu este o onoare pentru mine că am o relație cu Carmen Harra. Dar eu așa am crezut 25 de ani.

Ea m-a sunat aseară să-mi spună că nu este copilul meu. Toate datele converg însă către această concluzie. Relația noastră a durat niște ani. E treaba ei dacă a avut relații simultane. Ea este singura care poate spune în fața celui de sus, adevărul pur. Ea a greșit că a târât copilul pe la televizor și asta mă doare. Copilul s-a născut în 86, iar ea a plecat din țară, în America, după. S-a întors din Suedia în România și ulterior a plecat în America. Eu încă sunt convins că acest copil este al meu.

Ea a ajuns în America după ce a născut. Nu știu ce a făcut acolo, era o îmbârligătură generală în tot ce spunea ea. Am fost și la primărie și am semnat că sunt tatăl copilului, într-o zi de noiembrie ploioasă, cu tatăl doamnei Carmen, atunci Mureșan. Mă doare faptul că și copilul trebuie să facă ce spune ea. Am vorbit cu Alexandra în toți acești ani, ne-am plimbat, ne-am pupat, ne-am drăgălășit', a mărturisit Titus Andrei, la Drept la țintă, acum 10 ani.

Carmen Harra însă i-a spulberat acestuia speranța cu care a trăit în suflet 25 de ani, că ar fi părintele Alexandrei.

„Nu am nici o legătură cu omul acesta. Alexandra este fiica soțului meu, nu are nici o legătură cu el. Nu seamănă cu acest om. Nu am avut nici o relație de câțiva ani. Pe vremea aia eu aveam 20 de ani, am făcut o greșeală. Nu m-a promovat el, m-a promovat Titus Munteanu, pentru care am mare respect. Este totul o înscenare.

De ce nu vin cu dovezi? Cică am trăit cu șeful țiganilor. Nu am nimic cu țiganii. Eu mă trag din partea lui Octavian Goga, români adevărați, oameni corecți și cinstiți. Tatăl meu a fost un om cinstit și a fost omorât de secretarul lui Pacepa', a declarat Harra atunci, în emisiunea „Drept la țintă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton