Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat. Primele imagini de la nunta de lux

 Borcilă Andreea
.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a cununat religios. Primele imagini de la nunta de lux. Maria, fiica fostului selecționer în vârstă de 25 de ani, s-a cununat religios sâmbătă cu logodnicul ei, Teodor Ungureanu. După marele eveniment, cuplul proaspăt căsătorit s-a distrat pe cinste, alături de invitați, la restaurant. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Iordănescu, fiica cea mică a fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Teodor Ungureanu, sâmbătă, 14 mai, la Biserica Sfântul Elefterie din București. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, iar după marele eveniment, cu toții s-au distrat până dimineață. 

maria-iordanescu-1maria-iordanescu-1

O limuzină de lux a adus-o pe Maria Iordănescu la biserică, alături de nașa Nicoleta Cone, jurnalist la Realitatea Plus. Tânăra s-a căsătorit religios cu Teodor Ungureanu, după ce s-au cununat civil, anul trecut, în Barcelona. Prezentatoarea tv a fost condusă la altar de către tatăl său, Anghel Iordănescu. Totodată, mireasa a atras toate privirile cu rochia ca de prințesă. 

Citește și: Ce probleme a avut Maria Iordănescu atunci când și-a organizat nunta:”De acum, sunt liniștită”

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul.Imagini de la eveniment

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă:„S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo'

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat

Maria Iordănescu, în vârstă de 25 de ani, a pășit în biserică într-o rochie albă, din dantelă, cu trenă lungă, în stil prințesă. La brațul ei, a stat tatăl său, Anghel Iordănescu, emoționat că singura ei fată se mărită cu alesul inimii ei. Frumoasa mireasă atras toate privirile! Prezentatoarea tv și-a prins părul într-un coc simplu, purtând un voal lung.

Buchetul de flori a fost unul plin cu trandafiri albaștri, la fel și ținutele domnișoarelor de onoare, care au strălucit în culoarea albastrului. Interiorul bisericii a fost decorat cu trandafiri albi, iar invitații au fost poftiți să se așeze pe scaune albe, pentru a asista relaxați la cel mai important eveniment din viața Mariei Iordănescu. Cei doi tineri căsătoriți au ales o melodie emoționantă pentru dansul mirilor și anume, Die with you, de la Beyonce. Atât cuplul, cât și invitații s-au distrat pe cinste până în zori.  

Gigi Becali, invitat la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu 

Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, a fost prezent la biserică, dar nu în calitate de naș, cum s-a stabilit inițial. Milionarul din Pipera a pus condiția că-i va cununa pe cei doi miri, dar că nu va merge și la restaurant. În aceste condiții, Maria și Teodor și-au găsit alți părinți spirituali, iar milionarul din Pipera a venit doar ca simplu invitat.

Cum a fost cerută în căsătorie Maria Iordănescu

Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au petrecut o vacanță de vis pe litoralul din Barcelona, anul trecut. Ea le-a arătat fanilor inelul superb pe care l-a primit de la logodnicul ei de atunci, postând o fotografie în social media. Bijuteria este placată cu pietre prețioase și are un diamant de culoare albastră.

„Să începem cu eternitatea', a scris ea pe o rețea socială, urmând ca mai mulți Internauți să o felicite pentru că a făcut pasul cel mare. De asemenea, cu această ocazie specială, Maria a publicat, la secțiunea „Povestea Mea' de pe Facebook, o fotografie alb-negru în care apare cu logodnicul său.

Cu ce se ocupă Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu 

Maria Iordănescu este fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu și sora lui Edi Iordănescu. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, este prezentatoarea știrilor naționale, de la ora 18:30, ale Look Sport Plus. Maria a absolvit Academia de Studii Economice din București și a urmat cursurile unei școli de televiziune. Antrenorul Anghel Iordănescu are patru copii. Trei băieți, Edward, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj, Alexandru și Andrei, dar și pe Maria.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton