Andreea Marin e consiliată vestimentar de fiica ei, Violeta: “Uneori mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac”/ EXCLUSIV

.

Andreea Marin reușește să mențină o relație foarte strânsă cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică. Ca să îi facă pe plac, vedeta o ascultă pe Violeta și uneori chiar se îmbracă așa cum îi spune tânăra, acum o domnișoară foarte frumoasă și cu un stil vestimentar bine definit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este tare mândră de fata ei, de care se ocupă îndeaproape de când a adus-o pe lume. Practic, vedeta și-a schimbat radical prioritățile de când a devenit mamă, iar timpul liber pe care îl are, i-l dedică Violetei.

Andreea Marin: Uneori mă îmbrac cum îmi spune Violeta, ca să îi fac pe plac'

În vârstă de 14 ani, Violeta o consideră pe Andreea nu doar mama ei, ci și prietena ei cea mai bună. Cele două sunt implicate în multe activități, iar adolescenta deja este pasionată de outfituri. Prin urmare, tânără vine uneori cu recomandări în ceea ce privește ținutele abordate de celebra sa mamă.

andreea-marin-6-1andreea-marin-6-1

Obișnuiește chiar să îmi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred că e foarte frumos așa să simți interacțiunea aceasta mamă-fiică, adică e momentul în care am început să fim prietene, să ne sfătuim, e un sentiment tare plăcut și necunoscut de mine până acum. De pildă, îmi spune că e foarte bine să mai ies din alb și negru și să îndrăznesc mai mult. Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult.

Nu mai simt nevoia să epatez în niciun fel, să fiu pe tocuri. Mi-e greu în seara asta pe tocuri, îți spun sincer, m-am obișnuit tare mult cu comoditatea, însă o mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Marin. Cele două obișnuiesc să meargă împreună la shopping, să descopere și să aleagă ținutele potrivite. Mie nu-mi place nici răsfățul și nici exagerarea. Îmi place echilibrul, moderația', a punctat vedeta.

Citește și: Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta: „A început să învețe de la mine să facă această diferență”

Citește și: De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă: „Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție'

Citește și: Laura Giurcanu, despre cariera în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât'/ EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, primele declarații după scandalul votului de la Eurovision: „ Membrii juriului nu au putut comunica între ei, a semnat fiecare fișa lui de jurizare'

Violeta s-a calificat la competiții internaționale de cultură generală

Andreea Marin o lasă pe Violeta să descoperă singură domeniile de care este atrasă. De pildă, când era mai mică, a jucat fotbal, activitate la care între timp a renunțat. Tânăra s-a remarcat la capitolul cultură generală în școală și participă deja la concursuri internaționale. Iubește istoria, e foarte bună la limbile străine, în general tot ce ține de cultura generală, pentru că merge la competiții internaționale, îi place să citească, să facă sport, ca orice copil. Sunt competiții internaționale, încep în cadrul școlii fazele locale. Înainte de pandemie a ajuns, deexemplu, la faza superioară de la Barcelona. Acum să vedem. S-a calificat deja la World Cup și vom vedea unde are loc, știam că în Dubai', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Marin.

coperta-17coperta-17

Premiată pentru personalitatea cu cea mai motivantă activitate în social media

Andreea Marin are în palmares numeroase premii și diplome, cu care a fost distinsă de-a lungul celor 20 de ani de carieră. Zilele trecute, vedeta a mai primit un premiul în cadrul evenimentului Sungate Beauty Icon Awards pentru activitatea pe care o desfășoară pe rețelele de socializare.

Apreciez un astfel de premiu în urma unui vot al publicului, pentru că aici nu e vorba de un juriu creat așa, cine știe cum și care e cât se poate de subiectiv, ci e vorba de oamenii care ne urmăresc. Și această distincție – Personalitatea cu cea mai motivantă activitate în social media – înseamnă că oamenii nu se uită doar așa cum tindeam să cred doar la aparențe, la rochiile și machiajele pe care le etalează unele sau altele dintre persoanele care sunt influenceri în ziua de zi, pentru că e multă superficialitate să recunoaștem: ne bazăm prea mult pe aparențe, ci iată se uită și la cei care îi inspiră. Eu sunt omul care le spune în fiecare zi că: Nu există nu se poate'și poate că oamenii au nevoie și de asta', ne-a spus ea. Andreea Marin este un exemplu pentru Violeta și în ceea ce privește latura profesională. Prin urmare, nici mama și nici fiica nu sunt dependente de internet. Caut să nu subscriu viața mea și nici partea profesională acestor rețele. Vreau să trăiesc în realitate și nu doar în mediul virtual. Violeta are un cont pentru prieteni, nu e public. Ea nu își dorește mai mult, este la vârsta la care își creează viitorul și e mult mai interesată de asta', a conchis vedeta.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton