Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Diana are o relație de lungă durată cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Adrian Enache este însărcinată, tatăl copilului fiind nimeni altul decât fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, cu care Diana are o relație de mai bine de patru ani. Diana Enache nu a confirmat, încă, sarcina, însă imaginile în care a fost surprinsă recent sunt grăitoare în acest sens.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, fiica lui Adrian Enache declara că este pregătită să devină mamă și își dorește foarte mult un copil. Se pare că la scurt timp, Dianei Enache i s-a împlinit dorința pentru că în prezent ar fi însărcinată în patru luni, urmând ca în toamnă să-l facă bunic pe Sorin Ovidiu Vîntu.

8787

Diana Enache este însărcinată

Paparazzi Cancan.ro au surprins imagini recente cu Diana Enache din care se poate observa că are o burtică proeminentă, specifică unei sarcini. Deși fiica lui Adrian Enache nu a vrut să comenteze această informație, contactată de VIVA! fiind, fotografiile sunt elocvente: Nu comentez, ne-a spus ea.

Diana Enache a fost fotografiată ieșind de la Național FM, postul de radio unde moderează o emisiune zilnică. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni și un maiou alb, fiica lui Adrian Enache a lăsat la vedere o burtică ce pare de gravidă.

Nici Adrian Enache nu a dorit să comenteze știrea apărută în presă, situație care dă de gândit, având în vedere că la o astfel de întrebare nu poți avea decât un răspuns afirmativ sau negativ. Decizia lor de a nu comenta zvonul sarcinii poate fi interpretată ca o confirmare, pe principiul „Și tăcerea este un răspuns!”.

Potrivit cancan.ro, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și:Cum arată casa Mihaelei Rădulescu din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia'

Diana Enache este gravidă cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Diana Enache are o relație de mai bine de patru ani cu Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu și și-a exprimat în iarnă dorința de a aduce pe lume un copil.

Există un atfel de bărbat în viața mea. Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleasi valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid.', a declarat Diana Enache, în decembrie 2022, pentru Unica.ro.

Diana Enache a trecut prin momentele cumplite în 2014

În anul 2014, fiica lui Adrian Enache a trecut prin momente greu de imaginat. Într-o seară, s-a întors de la o petrecere destul de târziu, iar când a ajuns acasă a observat că lumina din apartamentul ei nu funcționează.

Așa că tânăra l-a chemat pe paznicul blocului și l-a rugat să verifice siguranțele de la panou. Însă, intențiile bărbatului au fost altele. Acesta ar fi încercat să o violeze.

Diana a fost nevoită să se lupte pentru a scăpă din mâinile lui Kanan Ali. Deși a reușit să fugă, lupta a fost una dură. Agresorul a tăiat-o pe mâini, pe sâni și pe gât. Libanezul a fost imediat prins de polițiști, iar după un an de proces, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton