Denise Rifai s-a lăsat fotografiată pe o motocicletă, în compania unui bărbat misterios: "Realmente îmi plac caii putere..."

 Dumitrache Laura
.

Denise Rifai a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai s-a lăsat fotografiată pe o motocicletă, alături de un bărbat misterios. De asemenea, vedeta a transmis un mesaj surprinzător, după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Cătălin Cazacu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. În vârstă de 37 de ani, vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. În urmă cu câteva zile s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Cătălin Cazacu, dar Denise Rifai a negat acest lucru. Mai mult, le-a transmis fanilor săi că în momentul în care va apărea un bărbat în viața ei, va recunoaște.

346144749_1475590812979017_9206412691362472837_n346144749_1475590812979017_9206412691362472837_n

Recent, vedeta a fost surprinsă pe o motocicletă, alături de un bărbat misterios. Ulterior, Denise Rifai a postat pe Instagram un mesaj în care declara că viața ei personală rămâne privată și le-a răspuns la întrebările fanilor, referitoare la o nouă relație.

Citește și: Denise Rifai, după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu, în ipostaze apropiate, într-un club: „Evident, am dansat și eu”

Citește și:Denise Rifai oferă detalii necunoscute despre relația cu Dan Bittman: „Mi-a dat mai multe inele”

Citește și:Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

Citește și: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Denise Rifai s-a lăsat fotografiată pe o motocicletă, în compania unui bărbat misterios

Denise Rifai a fost surprinsă într-o ipostază inedit. Prezentatoarea TV de la Kanal D a fost fotografiată pe o motocicletă, îmbrăcată într-o salopetă din piele și o pereche de platforme asortate. Denise Rifai se afla pe motocicletă în compania unui bărbat misterios, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Imaginile au apărut la scurt timp după ce s-a zvonit că vedeta TV ar avea o relație cu Cătălin Cazacu. Denise Rifai a postat pe Instagram imaginea în care apare pe motocicletă, alături de un mesaj surprinzător.

Știți despre mine cât de mult îmi place politica! Unii mă acuză că-mi place puterea. Așa e, Îmi place! Însă un altfel de Putere! Puterea Adevărului! Îmi place și am avut mereu curajul să dau Putere Adevărului! Așa m-ați cunoscut! Și așa am și devenit această jurnalistă, pe care voi o considerați puternică și informată! Am avut mereu Curajul să spun Adevărul, oricât de Incomod ar fi fost el! Și să înfrunt demnitari în funcții de mare putere și să-i confrunt cu adevărul dur al României! Cam câți jurnaliști au avut sau au curajul să facă ce fac eu??? Îi numărăm? Împreună? În plus și cel mai important! Despre mine nu ați auzit niciodată că am luat bani de la partide, că primesc finanțări de la ONG-uri partizane vreunei tabere sau că am derulat campanii sub cupola unor sponsorizări! Aceasta este de fapt și cheia succesului meu! Simplul fapt că am avut curaj să spun mereu adevărul și să pun întrebări Incomode! Și, cel mai important, ca nu ma las cumpărată!' ,a transmis ea pe Instagram.

Denise Rifai: „O România întreagă mă întreabă cum și cu cine mă mărit”

Denise Rifai a vorbit în mesajul ei și despre zvonurile care au apărut în ultima vreme, în legătura cu viața sa amoroasă. Vedeta TV a declarat că viața ei privată nu va fi dezvăluită. „Nu mai zic că m-am trezit cu o România întreagă care mă întreabă cum și cu cine mă mărit. Câte inele am primit și câte case am în plan să mai stric! O isterie generală! Mă rog. Vreau să știți despre mine că realmente îmi plac și caii, dar și caii putere!

Și că e faină Plimbarea pe două roți seara prin București. Și că nu candidez! Pentru cei neliniștiți fac aceste precizări, căci sunt unii cărora acest gând le cam dă fiori!Ps1. Vă văd și vă știu! Ps2. În poză, chiar sunt călare pe niște cai putere, mai puțini ce e drept, așa, ca de oraș! Ps3. Viața mea privată va rămâne Privată!', a încheiat vedeta de la Kanal D.


Denise Rifai, reacție după ce a fost surprinsă în compania lui Cătălin Cazacu

La scurt timp după ce au fost publicate imaginile cu Denise Rifai și Cătălin Cazacu, prezentatoarea TV a reacționat în spațiul public. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că nu este adevărat nimic din ce s-a scris despre ei doi. Mai mult, Denise Rifai susține că este în continuare singură.

Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă.De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum.', a scris Denise Rifai într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton