Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit! "De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?"

 Oana Pantazi
.

A murit fiica impresarului Dumitru Tudor, cunoscut în lumea fotbalului și ca „Mitică Ciorbă”. Cel care a făcut anunțul este chiar tatăl ei, care a scris un mesaj sfâșietor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Veste tristă pentru lumea fotbalului românesc… A murit fiica impresarului Dumitru Tudor! Cel care a făcut tristul anunț este chiar tatăl ei, moartea Mirelei, departe de casă, luând prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța. De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?', a fost mesajul sfâșietor al impresarului. Momentan, nu se știe încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.

Fiica impresarului Dumitru Tudor a murit departe de casă

'Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța. De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?', a fost mesajul dureros al impresarului.

Cauza morții Mirelei este necunoscută și nimic nu părea a duce spre acest deznodământ. În urmă cu 14 ore, fiica impresarului Dumitru Tudor postase pe contul ei de Facebook o melodie, dovadă că la momentul acela nimic nu părea a fi în neregulă. din păcate, doar câteva ore mai târziu, tatăl ei le dădea trista veste apropiaților.

fiica-lui-Dumitru-Tudor-a-murit6fiica-lui-Dumitru-Tudor-a-murit6

Mirela, alături de tatăl ei în scandalul cu Anamaria și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu niște ani, Mirela i-a fost alături tatălui ei în scandalul cu familia Reghecampf, după ce Titi Ciorbă fusese acuzat de șantaj. Acum, fiica impresarului Dumitru Tudor a murit, iar povestea e istorie…

„Sunt foarte îngrijorată pentru ce va urma. Nu poți să atentezi la viața și la libertatea unui om în acest hal. Anamaria a făcut un gest josnic, demn de persoana ei. Tata are niște condiții impuse de instanță cu privire la Luțu, dar vă asigur că Ionuț Luțu a știut de această manevră cu siguranță și l-a lucrat pe tata. Cu trei zile înainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata și când a ieșit afară a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon și îi spunea: a pus botul fraierul, putem să-l lucrăm, în câteva zile îl facem! Asta mi-a spus angajatul”, declara Mirela într-un interviu la Cancan TV.

Dumitru Tudor s-a numărat printre primii impresari de fotbalişti, de după după Revoluţie. Înainte, acesta a fost fotbalist, în anii 70- 80, la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton