Elena Chiriac, cea mai tânără concurentă de la Ferma, declarații fără perdea: „Eu o iau razna de la abstinență. Am avut un vis mai plus 18”

 Lupescu Anca
.

Se încing spiritele la Ferma! Elena Chiriac, cea mai tânără concurentă din concurs, face declarații fără perdea despre cât de greu îi este să treacă peste perioada de abstinență. Tânăra de 18 ani a avut un moment de intimitate și a povestit că a avut un vis „deochiat'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac, dezvăluiri intime la Ferma

Aflată în prezența unor colegi de la Ferma', Elena Chiriac a mărturisit că, pe lângă sarcinile dificile, o altfel de greutate' trăiește din cauza abstinenței. În plus, a mai spus ea, în două nopți consecutive, a avut vise care nu pot fi povestite minorilor.

images-8images-8

Visele mele vor rămâne vise pentru o perioadă. Eu o iau razna de la abstinență. Am avut cât era în cabană un vis, nu doresc să îl descriu, dar mai plus 18. Pe cât am încercat să nu mă gândesc la așa ceva, când a venit visul, ce era să fac. Dar trecem și peste asta! Dacă scap, Doamne ajută, de vis, că a fost două nopți la rând, o să fie mai ușor', a spus bruneta în cadrul competiției difuzată la Pro TV.

Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu: „S-a legat ceva magic”

Când a auzit dezvăluirile făcute de tânără, Cezar Ouatu a fost ironic și a făcut referire la un alt fermier care a avut tot felul de vise.

Al meu Paul s-a sfredelit toată noaptea! Azi dimineață l-am și legănat, că avea un coșmar! (…) Paul stă, , stă. stă și  odată va ieși… Și dacă o găsește pe Elena cu această abstinență excesivă, să nu iasă scântei, habar nu am!', a afirmat solistul de 40 de ani în cadrul show-ului de la Pro TV.

Actorul de 31 de ani i-a făcut numeroase complimente când a intrat în competiția de la Pro TV, dar și ulterior, i-a spus că este frumoasă. Deocamdată, bruneta nu a căzut în vraja tânărului fermier.

Dar altceva, decât frumoasă? Aștept și eu un alt compliment', i-a reproșat Elena Chiriac lui Paul Diaconescu la un moment dat.

Cine este Elena Chiriac

Este multiplă campioană națională la taekwondo WTF, model și în plus a studiat actoria la un colegiu din Londra.

Elena Chiriac a cunoscut lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Ea a fost solicitată pentru primele reclame pe când avea cinci ani și de atunci, s-a obișnuit deja cu filmările.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

A îmbinat mai întâi modellingul cu sportul de performanță în România, mergând la filmări cu vânătăile căpătate la antrenamente mascate cu fond de ten. În 2018, Elena a plecat la Londra pentru studii de actorie. Acolo, de altfel,  a și  debutat în lumea teatrului într-un timp relativ scurt.

‘Am ales Anglia pentru că, de când eram mică, mi-am dorit să am oportunitatea de a lucra ca actriță. Acolo, șansele sunt mai mari. Și sper să ajung la ce mi-am propus. Îmi place actoria fiindcă pot să mă exprim. Sunt eu însămi’, spunea aceasta.

George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut’

Elena Chiriac practică și tenisul cu mare pasiune După ce a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul’ lui Cehov, Elena Chiriac a făcut pasul și în lumea filmului. A jucat numeroase producții, printre care Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway.

Acum, frumoasa sportivă a acceptat o provocare neobișnuită: Ferma, locul în care va fi nevoită să aibă multă răbdare și tact, dar și diplomație în relațiile cu ceilalți concurenți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton