Fiica lui Constantin Codrescu, scandal monstru cu văduva actorului, din cauza moștenirii: "O să atac testamentul"

 Radulescu Ruxandra
.

Fiica lui Constantin Codrescu i-a declarat război văduvei actorului din cauza testamentului. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani, însă fiica adoptivă a acestuia este măcinată de gândul că nu a apucat nici măcar să-și ia „adio” de la părintele ei. Femeia a fost teribil de mâhnită când a aflat ce scrie în testamentul tatălui ei, de aceea e hotărâtă să ia măsuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Constantin Codrescu, Anca, a vorbit pentru prima dată, despre moartea tatălui ei, care s-a stins la 91 de ani. Femeia e supărată pe văduva actorului, deoarece nu a chemat-o să fie la căpătâiul tatălui ei, pentru a-și lua adio.

constantin-codrescu-ancaconstantin-codrescu-anca

Fiica lui Constantin Codrescu: „Pentru mine a fost un șoc”

Fiica lui Constantin Codrescu a mărturisit că a aflat de moartea părintelui ei, în urma unui apel telefonic. Aceasta este îndurerată că nu a mai apucat să-și viziteze tatăl pe patul de moarte.

M-au sunat să-mi spună că a murit tata. Deci pentru mine a fost un șoc. De ce nu au putut să mă sune să-mi spună că tata a căzut la pat sau tata e un pic mai rău, deja nu se mai mișcă, nu se mai ridică. Din câte mi-a zis ea, o săptămână l-au întors, l-au răsucit în pat. Mă macină că nu am putut să vin și să îmi iau adio de la el și să-l văd în ultimele clipe.', a declarat Anca, fiica actorului lui Constantin Codrescu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Citește și: Regizorul Constantin Codrescu a murit, la 91 de ani: „De ce m-ai lăsat singură Tati”

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…'

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'

Citește și: Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10: „Nu am înțeles…”

Fiica lui Constantin Codrescu: „Mereu am fost atacată”

Un alt aspect, care o macină pe fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, e testamentul, în care sunt menționate chestiuni pe care tatăl ei nu i le-a divulgat niciodată, cât timp era în viață. De asemenea, actorul nu i-a lăsat nimic moștenire unicei sale fiice.

Cred că o să atac testamentul. Mereu am fost atacată, pentru că tata nu mi-a lăsat nimic, aproape nimic. S-a supărat că am ieșit în presă, dar mie tata nu mi-a zis niciodată nimic de testament sau că îmi lasă, că îmi ia, că îmi achită sau că îmi ia numele. Niciodată nu mi-a spus lucrurile astea.„, a menționat Anca.

Cu ce s-a ales văduva și fiul actorului de pe urma moștenirii

Anca, fiica lui Constantin Codrescu, este contrariată de faptul că tatăl ei nu i-a lăsat mai nimic, mai ales că actorul nu i-a dezvăluit niciodată că ar fi supărat pe ea.

Eu nu am auzit așa ceva din gurița lui. El dacă avea ceva cu mine, mă suna și îmi spunea. M-a chemat în sufragerie, dar niciodată nu a deschis această temă, să îi aduc o cafea să vorbească cu mine. M-a întrebat ce fac acolo în Spania. Vreau să-ți spun că niciodată nu a atins această temă legată de moștenire.

I-a lăsat băiatului cel mare casa de la curte, ea (n.r. soția lui) o să rămână în apartament. Eu cunoscând așa cam ce avem de pe urma tatălui meu sau ce am avut împreună, fiindcă mă doare să spun lucrul ăsta.', a declarat Anca, fiica actorului Constantin Codrescu, pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton