Ce condiție le-a impus Cabral șefilor din Pro TV, ca să prezinte Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Sub nicio formă nu aș fi..."

 Laciu Andreea
.

Cabral a dezvăluit ce condiție le-a impus șefilor din Pro TV, atunci când a primit propunerea să prezinte emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Colegul Adelei Popescu și-a deschis sufletul într-un interviu și a povestit și detalii inedite despre lunile petrecute în Republica Dominicană, alături de cei dragi. După ce s-a întors în țară, prezentatorul a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că vrea să ia o pauză de la televiziune, așa că nu se știe deocamdată când îl vom mai vedea la TV, implicat într-un proiect atât de mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În prezent, după ce s-a întors din Republica Dominicană, Cabral își dorește să petreacă mai mult timp alături de copii și de Andreea Ibacka. De altfel, faptul că a avut familia alături și în Republica Dominicană l-a ajutat și să reziste mai mult timp departe de casă. Soția lui s-a încumetat să îl însoțească în această aventură.

cabral-2cabral-2

Ce condiție a pus Cabral ca să prezinte emisiunea

Prezentatorul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! a recunoscut că nu a acceptat din prima clipă propunerea venită din partea șefilor din Pro TV. A stat să se consulte întâi cu soția lui și să vadă dacă Andreea Ibacka poate să îl însoțească în Republica Dominicană.

„Mi-a fost extrem de bine cu familia alături. Nu aș fi plecat fără ei. Sub nicio formă. Nu poți să stai atât de mult departe de familie, te pierzi. Serios. Asta a fost discuția în familie. I-am zis Andreei că dacă ea poate veni, adică să mergem toți, fac proiectul, dacă nu, nu mă bag pentru că nu pot să plec de lângă ei', a povestit Cabral pentru Ego.ro.

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul: „Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Citește și: Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: 'Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt'

Citește și: Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune: „N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

Citește și: Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a dentistului: „Ca să fac facultate, munceam vara în Italia”

Cum s-a înțeles cu Radu Vâlcan

Cabral este prieten de mai mulți ani cu Adela Popescu și se înțelege de minune și cu soțul acesteia. Însă, prezentatorul povestește cu umor că nu s-a „lipit” de el stilul sănătos de viață al lui Radu Vâlcan.

„Dimineața care a urmat celei de-a doua zile de furtună el avea de gând să iasă la alergare. (n.r. după uraganul Fiona) Andreea, în ultima secundă, i-a urlat să nu iasă la alergare că face parașutism. Cât despre mine, nu m-a convins nici să alergăm, nici să mâncăm sănătos. A venit și mi-a dat semințe de quinoa, chia, mia, și nu m-a convins', a completat Cabral.

Ce a pățit familia lui, după uraganul Fiona

Chiar dacă s-au bucurat că au scăpat cu bine de coșmarul inițial, Cabral și ceilalți din echipă au avut parte de zile grele și după ce a trecut uraganul Fiona. Copiii lui, dar și micuții Adelei Popescu, își doreau să se distreze în bălțile de nămol. Însă, această activitate era destul de periculoasă la acel moment.

„Problema noastră nu era cu nămolul, problema noastră era că furtuna a scos din ascunzători toate animalele, erau șerpi veninoși, erau toate tarantulele, erau toate alea, acolo, săracele disperate. Atunci când ai animale disperate sunt și nervoase și sunt și mai agresive, așa că nu am lăsat copiii să se joace în nămol', a mai povestit Cabral pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton