Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru ”Clanul”: ”Recunosc, nu m-am așteptat”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul'. Îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprindere cu rolul său de actriță, pe care-l joacă exemplar. Nimeni nu se așetpta, nici măcar marele actor. Acesta a dezăvăluit cum este Theo Rose ca și actriță, și nu ca și cântăreațea, dar și cum se înțeleg pe platoruile de filmare și-n afara lor. Iată detalii ce nu s-au văzut pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul'. Nu sunt deloc puțini cei care se întreabă acest lucru. Ei bine, marele actor a vorbit fără perdea și a oferit detalii neștiute din spatele culiselor. Fără a ezita, a mărturisit că Theo Rose îi este foarte dragă, făcând parte dintre personajele rare ce au reușit să-i intre la inimă.

clanul-9clanul-9

Theo Rose joacă rolului Verei Maximilian în serialul 'Clanul', fiind fiica lui Bebe Măcelaru. Îl alintă mereu 'Tătuțu' pe marele actor, iar fiindcă rolurile sunt luate în serios, s-a atașat de frumoasa artistă. O vede ca pe fiica lui și a mărturisit că nu se aștepta să aibă un astfel de talent în lumea filmului.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Theo Rose s-a accidentat la filmările pentru serialul Clanul. Ce a pățit artista:”Mi-a tumefiat zona. Aveam o mare vânătaie pe…”

Citește și: Gazele s-au scumpit pe 1 decembrie.Europa, lovită de un val de frig

Citește și: Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an

Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul'

George Mihăiță a dezvăluit că prin rolul pe care-l are Theo Rose față de el în serialul 'Clanul', și anume că-i este fiică, s-a creat o conexiunea frumoasă între ei. Artista i-a intrat imediat la suflet și o îndrăgește foarte mult, mai ales atunci când îl alintă 'Tătuțu'. Laudele nu se termină aici însă, și cu celălalt copil, David Pripeag, are o relație frumoasă atât în interpretarea rolurilor, cât și după.

'De departe, îmi place foarte mult cum Theo Rose îmi spune Tătuțu. Are ceva al ei! În plus, recunosc, cred că joacă o mare influență și faptul că în serial e fiica mea de carne.

Vera Maximilian! Și nu ai cum să nu te topești atunci când copilul te strigă pe nume! Sau te alintă! Și mergând pe linia acelorași argumente, după fii-mea cine poate urma?

Nimeni altul decât David Pribeag, și el copilul meu în serial, interpretat de Marian Olteanu', a povestit George Mihăiță pentru Playtech.ro.

George Mihăiță, rol excepțional la 74 de ani

George Mihăiță s-a reîntors pe scenă și a cucerit la propriu. Marele actor este printre cele mai bune personaje ale serialului 'Clanul' ce se difuzează pe Pro TV. Cu carisma lui aparte, bunătatea și-n același timp sângele rece de care dă dovadă, reușește zilnic să trezască suspanul celor care stau în fața micilor ecrane. Nimeni nu știe ce urmează sau ce plănuiește, astfel că sentimentul de curiozitate îl definește.

„Bebe Măcelaru se bucură de un succes care mi-a depășit așteptările. Recunosc, nu m-am așteptat! Și, da, cred că este peste un alt personaj al meu, la fel de celebru, Harpalete, cel de acum decenii bune.

Spun asta fiindcă oamenii de pe stradă, astăzi, nu ezită să mă strige Bebe sau Bebe Măcelaru! Dar amândouă îmi sunt dragi!', a continuat actorul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

George Mihăiță, urare specială pentru sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, astfel că George Mihăiță nu a putut să nu încheie interviul cu un mesaj frumos. Și-a ales bine cuvintele și le-a făcut fanilor și tuturor celor care urmăresc și îndrăgesc o urare de proporții în care le dorește tot binele din lume. În ciuda personajului dur de care dă dovadă în serialul 'Clnaul', actorul are o inimă mare și bună.

„Dragi români, Sărbătorile ce bat la ușă să vă cuprindă cu bucuria și faptele lor bune. Să vă împliniți speranțele! Vă salută, cu drag, George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, care vă așteaptă oricând pe scena teatrului!

Iar în fiecare luni, nu uitați, la PRO TV, în Clanul. Bebe Măcelaru vă urează La mulți ani, cu dragoste'. Nici Tătuțu nu va lipsi, vă promit!', a concluzionat marele actor George Mihăiță.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton