Fiica Andreei Berecleanu, despre viața în Londra. Eva Zaharescu studiază design vizual: "Îmi place să fiu responsabilă"

 Dumitrache Laura
.

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, s-a mutat în Londra în urmă cu patru ani. Tânăra în vârstă de 19 ani studiază la o facultate din Marea Britanie, unde a cunoscut oameni noi. Recent, fiica prezentatoarei tv a povestit cum este viața în Londra și cum s-a schimbat viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Eva Zăharescu a moștenit trăsăturile mamei sale și este extrem de pasionată de artă, modă, dar și de modelling. Tânăra a plecat în Londra, iar viața i s-a schimbat radical. Fiica Andreei Berecleanu studiază design vizual la grafică la o facultate din Londra. Marea Britanie a devenit pentru ea ca a o doua casă.

EvaEva

Chiar dacă este departe de familia ei, Eva Zaharescu a învățat să se descurce singură și să facă față tuturor dificultăților. Tânăra și-a făcut prieteni în Londra, iar printre colegii de facultate se numără și câțiva români.

Citește și: Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu:„Nu am putut rezona cu ea'

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, fotografii de adolescenți îndrăgostiți.Vedeta s-a lăsat pipăită de soțul ei și a postat imaginile

Citește și: CRBL și-a schimbat strategia la Survivor:”Mi-a fost dor de toți și…”

Fiica Andreei Berecleanu, despre viața în Londra

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu s-a stabilit în Londra. Tânăra de 19 ani studiază design vizual și grafică , fiind pasionată de artă. Fiica prezentatoarei tv stă departe de familia ei, dar a învățat să se descurce singură și a devenit independentă. Eva și-a făcut prieteni în Londra și nu exclude să profeseze în domeniul pe care îl studiază chiar în altă țară. Recent, Eva Zaharescu a povestit cum este viața ei în Marea Britanie, declarând că s-a integrat foarte bine.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate.

Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită', a declarat Eva Zaharescu în emisiunea Teo Show, relatează fanatik.ro.

Ce planuri de viitor are Eva Zaharescu

Fiica prezentatoarei Tv Andreea Berecleanu a declarat că nu știe dacă va profesa mai departe, după ce va termina studiile în Londra. Eva este deschisă în fața mai multor oportunități și vrea să ia în calcul mai multe domenii.

„Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc. În fiecare an, ne-am strâns românii care suntem aici. Am făcut fiecare câte un preparat și ne-am adunat la masă. Dacă nu mă întorc, probabil că anul ăsta vom face la fel',a mai spus fiica Andreei Berecleanu.

Eva Zaharescu s-a despărțit de Ștefan Manolache

Eva Zaharescu a format un cuplu cu fostul iubit al Andreei Antonescu , Ștefan Manolache. Deși între cei doi este o diferență mare de vârstă, Eva și Ștefan și-au asumat relația. Ulterior, fiica vedetei tv a decis să se despartă de fostul reporter.

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter.Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită…',  a declarat Ștefan Manolache.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton