Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie. Cum arată Eva Zaharescu la 20 de ani

 Oana Pantazi
.

Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie. Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, amintește mult de mama ei la aceeași vârstă, fiind clar de la cine a moștenit frumusețea. Tânăra, acum în vârstă de 20 de ani, are un trup de fotomodel și nu este deloc inhibată în fața camerei foto, așadar postările ei din social media se bucură de mult succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie. La 20 de ani, fiica Andreei Berecleanu are tot pachetul – e frumoasă și, în egală măsură deșteaptă, iar postările ei din social media sunt tot mai urmărite. Recent tânăra s-a pozat într-un costum de baie minuscul și și-a pus fanii pe jar. Iată cum arată Eva Zaharescu la 20 de ani.

eva-zaharescu-7eva-zaharescu-7

Fiica Andreei Berecleanu, apariție sexy în costum de baie

Eva Zaharescu a moștenit frumusețea mamei ei, Andreea Berecleanu. Tânăra are 20 ani și locuiește în Londra, unde s-a mutat în toamna lui 2018 pentru studii. Eva îi calcă pe urme mamei sale, adolescența transformând-o, dintr-o fetiță adorabilă, într-o tânără incredibil de frumoasă și de sexy, care nu se sfiește în fața camerei foto. Din fotografiile postate în social media, este evident că Eva stăpânește arta de a poza în fața obiectivului. Fiica Andreei Berecleanu este foarte activă pe Instagram, unde îi ține la curent pe urmăritorii ei în legătură cu activitățile sale.

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați: „Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu soțul ei, după 10 ani de relație:„Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…'

Recent, Eva le-a făcut fanilor ei ziua mai frumoasă cu niște fotografii în care apare într-un costum de baie minuscul, de culoare portocalie, iar lipsa de inhibiții pe care o afișează vine probabil și din faptul că ea cochetează cu modellingul. La scurt timp după ce a postat, urmăritorii ei de pe Instagram s-au întrecut în complimente și chiar și mama ei i-a pus trei emoticoane cu inimioare.

Ce relație are Eva cu mama ei

Având în vedere faptul că Eva Zaharescu studiază la Londra, Andreea Berecleanu îi simte lipsa fiicei ei. Chiar dacă vorbesc zilnic, apropierea fizică le lipsește, iar atunci interacționează la telefon, dar și în social media, Andreea Berecleanu numărându-se printre fanii de pe Instagram ai fiicei sale.

„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile. Vorbim mereu. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește', ne-a declarat recent Andreea Berecleanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton