Feli Donose s-a despărțit de Cătălin, tatăl fetiței sale: "Nu ne-am mai potrivit"

 Radulescu Ruxandra
.

Feli Donose s-a despărțit de partenerul ei, Cătălin. Artista a anunțat pe contul personal de Instagram că a decis să despartă de tatăl fiicei sale, Cătălin. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar la un moment dat au avut de gând să se căsătorească. Feli și Cătălin sunt părinții unei fetițe, iar cântăreața a precizat că vor continua să se înțeleagă asemenea unei familii, de dragul micuței lor. Iată ce a declarat Feli despre despărțirea de tatăl fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Feli Donose s-a despărțit de partenerul ei, Cătălin. Feli Donose și Cătălin au format un cuplul armonios și cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, așa că fanii au fost luat complet prin surprindere când artista a anunțat că cei doi au pus punct relației. Povestea de dragoste dintre Feli și fostul partener s-a desfășurat, la început, de la distanță, bărbatul locuind în Germania. Ulterior acesta s-a mutat în România pentru a fi alături de iubita sa. Feli a anunțat că decizia separării a fost luată de comun acord și că au rămas în relații bune.

felifeli

Feli Donose s-a despărțit de Cătălin, tatăl fetiței sale

Final de drum pentu Feli Donose și Cătălin, tatăl fiicei sale. Artista și-a surprins fanii cu un anunț aproape de finalul anului, în care spune că ea și partenerul ei au decis să se despartă. Feli Donose și Cătălin erau împreună de cinci ani și au abordat dintitdeauna cu maturitate relația dintre ei, fiind conștienți de dificultățile din viața de cuplul. Feli a declarat pe contul de Instagram că a fost dorința amândurora de a pune capăt relație și că vor rămâne o familie unită pentru fiica lor, Nora.

Citește și: Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru:„Sunt și obosită’

Citește și: Ce spune Feli Donose despre Vocea României’, emisiune care a făcut-o celebră:'Voiam să plec acasă'

'Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna', a scris artista într-un mesaj postat pe Instagram.

Feli și Cătălin au avut o relație complicată

Feli Donose a vorbit dintotdeauna cu sinceritate despre provocările vieții de familie. Artista și fostul iubit au mai avut disensiuni, pe care în trecut au reușit, oarecum, să le rezolve. Feli a recunoscut că cei doi au caractere destul de diferite, dar că se susțin reciproc când vine vorba de educația fiicei lor.

Cred că nervii mei de mii de ori au spus Pa, Cătălin.' Pentru că sunt proastă la nervi și impulsivă.
Dar la sfârșitul zilei, omu asta vrea familie cu o complicată că mine. Și eu vreau copii cu un bărbat ca el. Care e oglindă mea. Care îmi arată și ce-i de bine, și ce-i de rău în ceea ce sunt eu că om pe Pământu asta.

Și mă uit în stângăcia noastră de părinți pentru prima oară, cum o adoră pe fetiță noastră. Și mă uit și la mine. Dacă nu ar fi modestia asta extremă chiar aș îndrăzni să spun despre mine că sunt cea mai bună mamă pentru Nora Luna și frățiorii și surorile ei. Asta dacă îngerași ne mai aleg în rol de părinți.” a explicat Feli acum ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton