Cum arată acum fiica adoptivă a cuplului Victor Ponta - Daciana Sârbu. Maria are 8 ani și este adorabilă

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată acum fiica adoptivă a lui Victor Ponta și Dacianei Sârbu. Victor Ponta și Daciana Sârbu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din mediul politic. Cuplul a adoptat în 2020 o fetiță, pe nume Maria, căreia i-au oferit familia și dragostea de care avea nevoie. Daciana și Victor Ponta mai au o fiică biologică, în vârstă de 14 ani, însă Maria se află în centrul atenției, fiind mezina familiei. Iată ce mare s-a făcut Maria, fiica adoptivă a lui Victor Ponta și a Dacianei Sârbu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiica adoptivă a lui Victor Ponta și Dacianei Sârbu. Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au construit o familie minunată. Cei doi au împreunță o fiică biologică, pe Irina, în vârstă de 14 ani, iar în 2020 au adoptat-o pe Maria. Mezina a împlinit în luna octombrie opt ani, iar Daciana și Victor Ponta au celebrat-o cu o petrecere frumoasă. Victor Ponta mai are un fiu din mariajul anterior, astfel că politicianul și soția își împărtășesc dragostea celor trei copii ai lor. Maria, a crescut, iar Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt foarte dedicați în privința educației acesteia și o răsfață cum știu ei mai bine.

whatsapp-image-2022-12-28-at-10.41.21whatsapp-image-2022-12-28-at-10.41.21

Cum arată acum fiica adoptivă a lui Victor Ponta și Dacianei Sârbu

Victor Ponta și Daciana Sârbu au postat pe rețelele de socializare un clip emoționant de Crăciun, alături de fiica lor Maria. Micuța poartă o căciuliță simpatică de Moș Crăciun și se bucură de dragostea cu care este înconjurată de familie. Daciana a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram „Crăciun fericit!”.

Soția lui Victor Ponta despre procesul delicat pe care îl presupune adopția unui copil. Aceasta a menționat că cei care vor să înfieze un copil trebuie să treacă printr-o pregătire psihologică, urmată de un test, care confirmă dacă familia este pregătită să devină părinții unui copil.

Citește și: Victor Ponta, portret de familie alături de soție și de cei trei copii.Una dintre fetițe este adoptată

Citește și: Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate:„Părinți mândri’

Mulți nu se așteaptă la ce urmează. Tocmai de aceea există acest proces, există psihologi care te pregătesc pentru adopție înainte de orice. Procesul se finalizează cu acest atestat pe care poți să îl primești sau nu. Experiența celor ce evaluează îi poate duce la concluzia că o familie nu este pregătită și sunt sigură că s-a întâmplat.‘, a declarat Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu despre Maria: „Ne-am dorit să putem oferi iubire”

Daciana menționat că motivul pentru care ea și soțul ei au adoptat-o pe Maria a fost pentru a oferi un cămin iubitor unui copil abandonat. Soția politicianului a relatat momentul în care a întâlnit-o pe copila care avea să-i devină fiică adoptivă. Daciana și-a amintit că în momentul în care a văzut-o pe Maria a simțit o conexiune puternică cu micuța, căci aceasta i-a zâmbit și emana energie pozitivă.

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Fuego la începutul carierei sale: „Nu pot să uit. De multe ori, nu aveam bani să cumpar…

Citește și: Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Așa, de Sărbători. Imaginea de pe patul de spital

Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situația ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus.(…)

Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil', a mai spus soția lui Victor Ponta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton