Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: "Eram și cu fetița"

 Dumba Gabriela
.

Familia Cristinei Almășan locuiește în Turcia și a fost afectată de cutremurul devastator care a avut loc dimineață. Vloggărița abia s-a întors în România și îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a fost surprinsă acolo de cutremur, mai ales că era însoțită și de fetița ei, însă rudele ei sunt șocate de efectele seismului, care a ucis, până acum, peste 700 de oameni și a distrus jumătate de oraș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Almășan a vizitat familia iubitului ei, care locuiește chiar în orașul cel mai afectat de cutremurul din Turcia, Gaziantep, și s-a întors acasă, în București, chiar cu o zi înainte. Vloggărița este bucuroasă că rudele ei s-au ales doar cu sperieturi groaznice și că ea a reușit să plece la timp, mai ales că era însoțită și de fetița ei.

cristina-almasan-totul-despre-relatia-cu-iubitul-turc-1cristina-almasan-totul-despre-relatia-cu-iubitul-turc-1

Cristina Almășan, la un pas să fie surprinsă de cutremurul din Turcia

Jumătate din orașul în care Cristina Almășan se afla până în urmă cu o zi a fost distrus, clădirile căzând unele după altele, iar o mulțime de oameni și-au pierdut viața și alții se luptă să supraviețuiască printre dărâmături.

'La mine e puțin mai complicat, practic eu am mers la familia iubitului meu. Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut, dar în același timp mă bucur cumva că toată familia iubitului meu e bine și nu s-a întâmplat nimic grav cu ei. Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine', a spus Cristina Almășan pentru Spynews.ro.

Cristina Almășan susține că a primit imagini la scurt timp după seism de la rudele sale din Turcia. Aceasta mărturisește că a fost șocată să vadă efectele majore pe care le-a avut acest cutremur de 7.8 grade pe scara Richter.

'Am văzut că au murit aproximativ 600 de oameni și peste 3000 de răniți. Mie mi-a arătat cumnata mea pe videocall niște imagini super șocante. E foarte trist ce s-a întâmplat. Mă bucur că ne-am întors la timp, mi-aș fi făcut mare griji să fiu acolo împreună cu copilul pentru că am fost împreună cu bebelușa. Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea', a mai zis Cristina Almășan.

Citește și: Ce trebuie sa faci în caz de cutremur 

Citește și:Azi se împlinesc 43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977! Cântăreața Doina Badea a murit, atunci, împreună cu toată familia / Nu i-a fost niciodată găsit trupul!

Citește și: Lista adăposturilor anti-bombe din București. România are 4.500 de buncăre

Iubitul Cristinei Almășan este turc, iar familia lui locuiește în orașul distrus de cutremur

Cristina Almășan a fost la un pas să fie surprinsă de cutremurul din Turcia pentru că mersese în vizită la familia iubitului ei, care este turc.

Bărbatul se numește Ufuk și este tatăl fetiței pe care Cristina a adus-o recent pe lume.

„A fost super random, pentru că una dintre prietenele mele cele mai bune s-a mutat la Pitești și s-a angajat la salonul lui, el e hairstylist. Eu am tot vizitat-o, ne-am cunoscut acolo și așa s-a întâmplat.(…) Mi-ar plăcea ac fetița mea să moștenească de la el ochii, care sunt foarte frumoși și are niște gene foarte lungi. Mai tare mi-aș dori răbdarea și liniștea lui. De la mine nu știu, momentan nu îmi vine să cred încă că sunt însărcinată”, a declarat Cristina Almășan cum ș-a cunoscut pe iubitul ei turc.

Cutremurul din Turcia: peste 700 de morți până acum, dar se estimează 10.000 de decese

Un cutremur cu magnitudinea 7,4 a lovit luni sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Cel puțin 670 de persoane au murit în Turcia și în Siria, după unul dintre cele mai puternice cutremure care au lovit regiunea în ultimii peste 100 de ani. Potrivit CNN – bilanţul deceselor din Siria se ridică la 386 dr persoane, iar în Turcia s-a ajuns la 284. 

Potrivit estimărilor sale, USGS a precizat că există 47% șanse ca numărul victimelor să ajungă între 1.000 și 10.000 de persoane, în timp ce există 27% șanse să ajungă între 100 și 1.000 și 20% șanse să ajungă între 10.000 și 100.000, potrivit CNN .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton