Cristi Pulhac a devenit tată: "A fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult". Ce nume are fiul lui

 Radulescu Ruxandra
.

Cristi Pulhac a devenit tată. Fericire mare în familia lui Cristi Pulhac. Soția sa, Raluca, a dat naștere unui băiețel, chiar înainte de Crăciun, însă cuplul a decis să împărtășeacă abia acum vestea. Cei doi părinți au ales să păstreze o perioadă discreția cu privire la acest eveniment intim din familia lor. Fostul fotbalist a spus ce nume a ales pentru fiul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Pulhac a devenit tată. Fostul fotablist Cristi Pulhac și-a luat prin surprindere fanii, când a anunțat, recent, că soția sa, Raluca, a adus pe lume un băiețel chiar înainte de Crăciun. Cuplul a ales să se bucure în tihnă de acest eveniment minunat, așa că au păstrat tăcerea până de curând. Cristi Pulhac a declarat că soția sa a născut prin cezariană, dar că micuțul este perfect sănătos.

screenshot_20230206_123844screenshot_20230206_123844

Cristi Pulhac a devenit tată

Cristi Pulhac a anunțat că soția sa, Raluca, a născut prin cezariană, chiar înainte de Crăciun. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care îl vor boteza Aris Cristian. Cristi Pulhac a postat pe Instagram prima imagine cu fiul său.

Citește și: Cristi Pulhac regretă aventura cu Andreea Tonciu: „A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea”

Citetște și: Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă

„Mă bucur foarte mult că și băiatul, și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine. Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu', a declarat fostul fotbalist, pentru SpyNews.

Care a fost motivul pentru care Crist Pulhac a păstrat secretul nașterii fiului său

Cristi Pulhac a mărturisit și care a fost motivul pentru care el și soția lui au ales să ascundă, pentru o vreme, faptul că au devenit părinți. Se pare că fostul fotbalist și familia sa au dorit să se bucure în intimitate de venirea pe lume a micuțului, fără presiunea mass-media.

A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine', a maia dăugat Cristi Pulhac, pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton