INNA – Sexy pe plajă în Costa Rica. Iubitul ei, celebrul fotograf John Perez, a surprins-o într-un pictorial special!

 Florentina Liutic
.

Atunci când cariera o solicită prea mult și vrea să își încarce bateriile, INNA merge la Barcelona sau acasă, la ai ei. Dar dacă o rogi să îți recomande un loc de vacanță, va spune, fără să stea pe gânduri, Costa Rica. Iubitul ei, celebrul fotograf John Perez, a surprins-o într-un pictorial special, realizat în exclusivitate pentru revista VIVA! pe Playa Negra, alături de Chocolate, calul pe care INNA călărește de fiecare dată când merge acolo.

 

INNA, ai concertele sold out în toa­tă lumea, iar în ultima vreme ai echilibrat balanța și în România, în sensul în care ești prezentă la fel de mult ca în afara granițelor țării. Cât la sută din potențialul tău ai atins până acum?

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase! În primul rând, iubesc muzica, iubesc ceea ce fac și mă bucur în fiecare zi de fiecare experiență nouă: de un concert într-o țară în care nu am mai ajuns până acum, de faptul că, de exemplu, cel mai recent single al meu se aude în Sri Lan­ka, de o vorbă frumoasă de la un fan. Sunt fericită că noul meu single, „Gim­me Gimme, are peste 30 de milioane de vizualizări în două luni și jumătate de la lansare. Este o bucurie incredibilă să știi că muzica îți este apreciată. Sunt multe lucruri care mă mențin pozitivă, energică, motivată și entuziasmată. Dar cred că mai am mult până să simt că am atins potențialul meu maxim. Îmi do­resc foarte mult ca o piesă de-ale mele să ajungă hit mondial, să fie locul 1 în în­treaga lume și sper ca acest vis să mi se îndeplinească în curând. Mă bucur că anul acesta am trecut la un nou nivel în cariera mea: am compus o piesă singu­ră, de la început până la sfârșit. Se numește „Me Gusta, este în spaniolă și este următorul meu single. Am început și cariera în televiziune la „Vocea Ro­mâniei Junior (ProTV), un proiect care mă provoacă și în care am cunoscut co­pii minunați, excepționali, de la care învăț și mă inspir. Mereu mi-am dorit să fiu prezentă deopotrivă în România și afară, iar visul acesta îl trăiesc acum. Mi-ar plăcea și să fac anumite colabo­rări cu artiști internaționali precum Maluma, pe care îl apreciez foarte mult. Eu spun că sunt abia la 40% din potențialul meu, mai am multe de de­monstrat și sper să fiți alături de mine. Chiar pentru anul acesta, am planuri mari: două albume, unul în română, unul în engleză și spaniolă, multe piese compuse de mine, concerte în Brazilia și Argentina, dar și turnee în Europa. Abia aștept!

Pari un om foarte determinat și sigur pe puterile sale. Au fost momente în care te-ai îndoit de talentul tău?

Nu m-am îndoit de talentul meu cât de puterile mele. Îmi spuneam că nu sunt suficient de bună pentru ceea ce trebuie să fac. Însă familia, oamenii dragi și echi­pa mea de la Global Records au fost me­reu lângă mine și mi-au spus să cred în mine, în ceea ce fac și în menirea mea ca artist. Sunt recunoscătoare pentru oa­menii care sunt alături de mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am reușit să fac până acum. Sper să mă păstrez la fel de energică și de acum înco­lo și să am parte de susținerea oamenilor.

 

Cât din proiectul INNA se datorează echipei tale și cât ție, omului din spa­tele brandului?

Este o muncă de echipă și așa a fost de la început. Este important să știi că te poți baza pe echipa ta, că sunt oameni profesioniști care știu să îți spună când este bine, când greșești. Din acest punct de vedere, mă simt norocoasă. În plus, ține și de mine să îmi doresc să fiu în fie­care zi mai bună, mai implicată, mai dornică să îmi depășesc limitele.

 

Lumea crede că ești milionară în euro, însă INNA înseamnă foarte multe cheltuieli. Pe ce îți place totuși să dai banii, atunci când nu îi investești în plan muzical?

Cam toți banii sunt investiți în muzică, studio, show-uri, haine de scenă și, desi­gur, și călătorii, pentru că îmi place să descopăr lumea.

 

Chiar așa, apuci să vezi ceva când mergi în turnee sau doar în vacanțe îți permiți să fii turist?

M-am plimbat prin lume, dar mai sunt multe destinații în care nu am ajuns încă și îmi doresc: în primul rând ca artist și apoi ca turist (râde). În Australia, de exemplu, muzica mea este foarte ascul­tată, am fani care îmi scriu că își doresc să mă vadă, dar încă nu am avut concer­te acolo. Apoi ar fi India, China, Cana­da. În unele turnee, dacă timpul îmi permite, încerc să mai stau 2-3 zile în plus, fie înainte, fie după, să mă bucur de oameni, de locuri noi, de cultura dife­rită, de mâncarea tradițională. Este unul dintre cele mai frumoase aspecte ale me­seriei mele (râde).

 

Alina Baisan, Foto John Perez

RDstyling Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu

 

Continuarea in numarul de MAI al revistei VIVA!, la standurile de presa din 1 mai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton