EXCLUSIV. Gina Pistol recunoaște, în premieră, că i-ar plăcea să fie concurent la Asia Express: "Sunt o persoană care se descurcă în situații limită!" / Cu cine ar merge în competiție

 Dumba Gabriela
.

Gina Pistol prezintă, de trei sezoane, show-ul Asia Express și multora dintre cei care urmăresc, cu sufletul la gură, aventurile vedelor, le-a trecut prin cap ideea de a o vedea chiar pe ea în postura de concurent. Gina a recunoscut, pentru VIVA!, că i-a surâs mereu ideea și este convinsă că s-ar descurca foarte bine în competiția dură din Asia neturistică.

3-13-1

„Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită. Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile. Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării.”, a declarat Gina Pistol într-un interviu apărut în ediția de aprilie a revistei VIVA!.

Asia Express este un proiect foarte frumos, deși incredibil de greu pentru toți cei implicați- atât concurenți, cât și echipa de producție. Prin oricâte încercări am trece, fie că este din cauza vremii, a mâncării, a condițiilor dificile… mereu ne bucurăm să ne întoarcem. Cel mai dur reality-show are multe să îți ofere, sunt multe lecții pe care le poți învăța dacă ești atent. Mai ales prin prisma faptului că noi ajungem în locuri speciale și avem experiențe unice, pe care probabil ca simplu turist probabil nu le-ai trăi.”, recunoaște Gina.

Citește și:

Momente de panică pentru Gina Pistol în Asia Express: 'Am și eu misiunile mele'

Colegii îmi devin ca o a doua familie!”

Chiar dacă noi o vedem tot timpul ca scoasă din cutie, cu părul perfect coafat, cu machiaj impecabil și relaxarea aferentă, atât de străină concurenților, nici Gina Pistol nu are parte de două luni complet lipsite de griji în Asia.

Nu are grija acoperișului, la finalul zilei, și nici a hranei, dar echipa care muncește pentru show-ul Asia Express trece, de asemenea, prin momente dificile, în timpul filmărilor.

Atunci când suntem acolo ne este foarte greu, căci condițiile nu sunt ușoare deloc din niciun punct de vedere. Și facem asta zi de zi, întrăm într-o rutină, iar la un moment dat oboseala se adună. Dar în cele din urmă ajungem acasă și toți cei din echipă avem un gând apăsător. Ne lipsesc momentele petrecute împreună, la bine și la greu, ne e dor de serile în care ne întâlneam toți în recepția hotelului după o zi grea de filmare, sau de momentele în care reușeam să ne strângem să luăm cina, noi cei din producție. Ca o mamă care naște pentru prima dată și spune că acesta va fi singurul copil, dar în cele din urmă se răzgândește! La filmările acestui show petrecem câte două luni de zile, iar colegii îmi devin ca o a doua familie. Ne bucurăm și depășim toate momentele dificile împreună.”, ne-a declarat Gina.

„O problemă pentru noi, cei din echipă, a fost mâncarea. Concurenții încercau să se descurce cu ce primeau de la gazdele la care înnoptau, însă noi primeam mâncare de la catering zilnic. Și nu cred că vă puteți imagina, dar timp de o lună de zile am primit maxim 3-4 feluri de mâncare… și cel mai des, în Filipine, pui prăjit cu orez. Fiind mereu pe drum, cu programul stabilit, nu aveam nici timp să ne cumpărăm ceva şi, mai ales, nici nu aveam de unde. Pentru că toate jocurile desfășurate, toate probele erau, în general, departe de marile orașe. Apoi, în Taiwan, ne-am confruntat cu o altă problemă, pentru că localnicii nu știau să vorbească deloc engleză, iar toate meniurile la restaurante erau scrise în chineză! Și când spun deloc gândiți-vă că nu fac diferența între Yes și No!”, ne-a declarat Gina.

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce blonda s-a întors de la Asia Express. Nu s-au dezlipit unul de altul!

Fanii emisiunii au asistat de multe ori la momente în care Gina a plâns alături de concurenți, s-a bucurat pentru unii și întristat pentru alții și, aproape de fiecare dată, anunță plecarea unei echipe din competiție cu lacrimi în ochi.

Sunt un om foarte empatic și mă implic, mă consum ori de câte ori văd că cel de lângă mine trece prin momente dificile. Fac asta și la Asia Express, dar și la Chefi la cuțite. Într-adevăr, este dificil, și simt că mă afectează tot acest consum emoțional, însă asta este firea mea. Mă deconectez când sunt singură, în intimitatea mea, atunci simt că îmi adun toată energia. Cum reușesc în Asia Express? Cu playlist-ul meu, cu câteva minute de 'spa' la finalul unei zile încărcate, cu un telefon acasă, către cei dragi.”, a declarat Gina în VIVA! de aprilie, care se găsește la toate punctele de distribuție a presei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton