EXATLON. România își ia revanșa! Al doilea meci internațional contra Ungariei are loc în această seară

 Stamen Diana
.

Aseara, la Exatlon' Romania, in cea de-a doua saptamana a concursului, Faimosii si Razboinicii s-au confruntat pe traseele din Republica Dominicana pentru panoul cu bani.

Inaintea fluierului de start, Cosmin Cernat a anuntat faptul ca Diana Pivniceru va parasi competitia, in urma accidentarii. Dupa investigatiile medicale, specialistii au decis ca sanatatea concurentei ar fi pusa in pericol daca aceasta va continua sa intre pe trasee.

Dupa mai multe consultari intre medici, dupa mai multe discutii si dupa analiza tuturor investigatiilor medicale, din pacate, Diana Pivniceru nu mai poate continua aici, la Romania>. Este un moment greu pentru ea, un moment greu pentru echipa; este o accidentare care ii poate pune in pericol urmatoarea perioada din viata si cariera. Pentru noi, cel mai important lucru este sanatatea concurentilor', a spus prezentatorul emisiunii.

Un inceput foarte spectaculos aseara pentru Faimosi, care au condus detasat jocul de aseara, scorul final fiind de 10 la 1 in favoarea echipei rosii; punctul decisiv a fost inscris de Andreea Arsine. Jocul individual s-a disputat la categoriile masculin si feminin, pentru premiul de 5000 de lei, pentru o fata, si 5000 de lei pentru un baiat. Andreea Arsine si Ciprian Maris au iesit invingatori dupa o serie de lupte spectaculoase pe traseu.

In editia din aceasta seara, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D, echipa Exatlon' Romania va reintalni concurentii Exatlon' Ungaria, in cel de-al doilea meci international al sezonului. Faimosii si Razboinicii isi vor uni fortele inca o data, pentru a-si lua revansa in fata adversarei de temut, echipa Exatlon' Ungaria; o lupta crancena se va da in aceasta seara, pe nisipurile din indepartata Republica Dominicana, romanii avand un singur tel: sa aduca victoria Romaniei.

ExatlonExatlon

Citește și: Accidentare gravă la Exatlon. Războinicul Iulian Angelescu a avut de suferit pe parcursul traseului

Citește și: Confruntare directă la Exatlon între România şi Ungaria. Una dintre concurente s-a accidentat grav

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton