Eva Longoria s-a îngrăşat, dar îşi asumă cu mult umor kilogramele în plus

 Florentina Liutic
.

Au trecut câţiva ani de când Eva Longoria juca rolul lui Gabrielle Solis în serialul „Neveste disperate', un personaj care era extrem de atent la siluetă.  

 

Actriţa în vârstă de 42 de ani afişează acum un corp ceva mai plinuţ, ea luând câteva kilograme în ultima vreme.

 

Departe de a face din asta o tragedie, Eva îşi asumă cu mult umor faptul că s-a îngrăşat şi nu ezită să se afişeze în costume de baie din două piese, aşa cum a făcut recent când a fost în vacanţă în sudul Spaniei împremună cu soţul ei.

 

Vezi si:

Charlize Theron iubeste din nou. Cine este noul barbat din viata actritei

 

Eva Longoria a pozat cu multă dezinvoltură pe puntea unui iaht îmbrăcată într-un costum de baie albastru cu alb, accesorizat cu o pălărie de paie şi o pereche de ochelari.

 

„Nu este decât o chestiune de unghi şi de respiraţie… dar opreşte-te înainte de a leşina', a scris Eva, iar fanii i-au lăsat numeroase comentarii: „Mulţumesc pentru că eşti o femeie adevărată. Atât de frumoasă!', „Sunteţi absolut minunată, nu schimbaţi nimic', „Sublimă, mulţumesc pentru acest mesaj de normalitate', „Frumoasă şi funny' sunt doar câteva dintre mesajele primite de actriţă.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton