Cum să ai grijă corect de zona ta intimă

 Popescu Alexandra
.

În fiecare zi încercăm să ne ferim de bacterii și încercăm să avem grijă cât mai mare atunci când vine vorba de igiena zonei intime. Dar știm, însă, cât de importantă este ea cu adevărat și de ce trebuie să folosim doar anumite produse?

Nu știu câte dintre voi știu că ph-ul pielii nu este același ca cel al zonei intime și că nu este indicat să te speli cu un săpun obișnuit sau cu gel de duș în acea zonă. Pentru că adesea femeile se confruntă cu infecții neplăcute ale zonei intime, cum ar fi candida albicanis, sau chiar cu boli mai grave de atât, trebuie să ții minte că trebuie să alegi doar produse special create pentru această zonă.

Însă nu trebuie exagerat atunci când vine vorba de igiena zonei intime. Este indicat să te speli atât dimineața, cât și seara, dar și înainte și după fiecare contact sexual, cu un gel de curățare intim care menține ph-ul, așa cum este ImaculEau, disponibil în farmaciile Sensiblu. Însă atenție, evită spălăturile vaginale! Vaginul este un organ care se curăță singur, de aceea le poți face doar la recomandarea medicului, în cazul unor afecțiuni. Mai mult, nu uita ca pe timpul menstruației să îți schimbi tamponul de 4-5 ori pe zi.

Și pentru că și pe timpul zilei simți nevoia de reîmprospătare, poți folosi șervețelele intime de la ImaculEau. Atât gelul de curățare, cât și șervețelele intime de la ImaculEau nu conțin parabeni și au fost create cu apă pură glaciară din Elveția. În plus, conțin și extracte de plante, mușetel, aloe vera și orhidee, care au un rol important în curățarea și calmarea acestei zone. Mai mult, acidul lactic menține echilibrul ph-ului din zona intimă, iar biocolia previne colonizarea bacteriilor.

Ai grijă de zona ta intimă și folosește doar produse special create pentru o igienă adecvată. Dacă îți dorești să încerci produsele ImaculEau, acum o poți face la un preț special. Întreaga gamă beneficiază de o reducere de 25% în farmaciile Sensiblu în perioada 15 iulie-31 august, așadar poți achiziționa ImaculEau gel intim 200 ml la 14,62 lei și ImaculEau șervețele igienă intimă 20 buc – 7,12 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton