Eurovision pe internet va fi prezentat de o persoană transgender: Nikkie este o celebritate în mediul online

 Lupescu Anca
.

Concursul Eurovision va fi prezentat pe internet de Nikkie de Jager, un make-up artist celebru, cu milioane de fani online.

download-6download-6

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, este din Olanda. Tânăra publică tutoriale de machiaj şi prezentări de produse de mai bine de un deceniu.

Succesul i-a adus şi colaborări cu vedete precum Lady Gaga, în 2019 fiind numită consultant global pentru compania Marc Jacobs.

Citește și: Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020


Recent, Nikkie a făcut un videoclip în care le-a mărturisit fanilor că este transgender. Make-up artistul are peste 13 milioane de fani online.

Videoclipul a fost vizionat de 32 de milioane de internauți. Mulți dintre aceștia i-au transmis artistei mesaje de susținere și dragoste, dându-i curaj și mulțumindu-i că a împărtășit un aspect atât de intim cu ei.

Citește și: Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020


„Salutaţi-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020 care va avea loc în luna mai la Rotterdam', a spus Nikkie într-o înregistrare difuzată pe YouTube.


Organizatorii concursului au anunțat, la rândul lor, că Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe reţelele de socializare şi de pe YouTube.

Citește și: Mihai Trăistariu, declarații acide la adresa lui Roxen, reprezentata României la Eurovision 2020: 'Are trei luni și o piesă'

Ea va avea apariţii şi pe micile ecrane în timpul semifinalelor şi finalei concursului şi va înregistra în prealabil seriale pe YouTube cu concurenţi din mai multe ţări participante.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton