Cum arată Gina Chirilă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Este nevoie de persoane publice ca tine"

 Cica Cristina
.

Gina Chirilă s-a înscris la „Bravo, ai stil! Celebrities” deși este însărcinată. Soția lui Bogdan Vlădău este o femeie frumoasă și asumată, motiv pentru care nu se ferește să își arate chipul fără strop de machiaj. Iată cum arată Gina Chirilă fără machiaj!

Gina-Chirila-1Gina-Chirila-1

Gina este însărcinată în 5 luni și urmează să aibă o fetiță. Cu toate că în câteva luni va trebui să facă față unei provocări uriașe, aceea de a fi mamă, ea a decis ca înainte să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”. La rândul lui, Bogdan Vlădău a spus „da” provocării Survivor România.

Citește și: Cum arată Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Nu îți mai ascunde fața, ești…”

Blondina de la „Bravo, ai stil! Celebrities” arată fabulos, nu s-a îngrășat deloc până acum și atrage toate privirile în cadrul show-ului. Mulți se întreabă, totuși, cum arată Gina Chirilă fără machiaj.

Vedeta a primit numai comentarii pozitive pe rețelele de socializare, fanii fiind extrem de încântați ede apariția sa: „Gina ești extrem de frumoasă și deșteaptă! Este nevoie de persoane publice ca tine”, „Superbă”, „Atât de frumoasă”, „uimitoare”, „bella”, „bellissima”, „încântatoare”.

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj.Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărit la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, începând cu orele 22:00.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.Mulți spun că îi stă mai bine așa

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton