"Am intrat în comă diabetică și în depresie pentru că...". Eugen Cristea vorbește despre traumele vieții sale

 Dumba Gabriela
.

Eugen Cristea a vorbit despre unele dintre traumele vieții sale, dincolo de accidentul vascular suferit în urmă cu aproape șase ani și un infarct. Puțini sunt cei care știu că Eugen Cristea a fost în comă diabetică și a avut de luptat și cu depresia, actorul dezvăluind cum a reușit să se vindece, cu ajutorul femeii pe care o iubește de 40 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular. De atunci, actorul a încercat să fie cât mai atent la ceea ce se întâmplă în viața lui, dar asta nu înseamnă că nu este extrem de activ în continuare. De atunci, însă, au mai apărut și alte probleme de sănătate, care i-au dat de furcă.

6796867968

Eugen Cristea, despre cele care grele momente din viața sa

Eugen Cristea rememorează cel mai greu moment din viața lui, coma diabetică urmată de o depresie din care a reușit să iasă, dar cu greu și mult autocontrol.

Au fost două până acum, infarctul și atacul cerebral. Ele m-au marcat dar un singur lucru m-a deranjat, faptul că sunt încercări date de Dumnezeu. Nu pedepsești un om care chiar duce un regim de viață sănătos.

Eu mi-am revenit rapid mai ales după atacul cerebral, seara deja umblam prin saloane.

Am scapăt de COVID, cred că am făcut o formă mai ușoară, și cred că m-am îmbolnăvit de frică și atunci a fost un moment în care m-am blocat. 8 zile nu am vrut să mănânc și să mai iau medicamente așa că am intrat în comă diabetică și în depresie„, a declarat Eugen Cristea pentru fanatik.ro.

Citește și: Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au: „Suntem echilibrați'

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie: „Sentimentele, uneori, se mai…’

Citește și:Cine este Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023.A fost jurat la Imperiul Leilor și se iubește cu Ioana Ignat

Cu sprijinul soției sale, care îi este alături de aproape 40 de ani, Eugen Cristea a reușit să treacă peste provăcările grele și crede cu tărie că Dumnezeu are grijă de el.

Nu poți să te faci bine decât singur, cu auto control, să ai singur grijă de tine, multă introspecție, liniște de unul singur. Este foarte greu să dai sfaturi. Eu sunt un tip credincios, superstițios, cred că Dumnezeu le aranjează pe toate. Sunt oameni care mi-au făcut rău direct și au pățit-o după un timp„, a mai spus actorul.

Cum se simte Eugen Cristea, la 5 ani de la accidentul vascular

Cristina Deleanu și soțul ei, Eugen Cristea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Timp de 39 de ani și-au fost alături și mai bine și la greu și continuă să o facă și în prezent.

Actorul își ia medicamentele în fiecare zi, iar în fiecare dimineață își ia glicemia și tensiunea, pentru a se asigura că totul este bine. De asemenea, a mai adăugat faptul că merge de două ori pe an la analize. Iar soția lui se asigură că Eugen Cristea respectă indicațiile medicilor.

Cu sănătatea sunt bine, pentru că și eu și soția mea, Cristina, avem grijă și unul față de celălalt, și fiecare de el, îmi iau medicamentele.Am o obsesie, în fiecare dimineață mă cântăresc, îmi iau glicemia și tensiunea. Îmi fac analizele totale, de două ori pe an, și merg foarte mult pe jos. Mi-am luat un ceas de mână care mă piuie sau trage de mine, ca să merg mai încet. Mă avertizează cu pulsul, somnul și cantitatea de stres, spunea Eugen Cristea anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton