De ce nu mai vrea Nicole Cherry copii: "Lucrurile ar deveni mult mai complicate"

 Dumba Gabriela
.

La 23 de ani, Nicole Cherry este mama unei fetițe de un an și spune că se oprește aici! Nu-și mai dorește copii pentru că vrea să se concentreze mai mult pe carieră și, mai mult de atât, ține ca Anastasia să primească toată atenția ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry își anunța fanii, acum ceva timp, că își mai dorește și un băiețel, dar planurile s-au schimbat între timp și acum susține că se simte foarte bine în postura de mamă a unui singur copil. Din fericire are ajutoare în creșterea fetiței, dar chiar și așa, Nicole spune că se oprește aici pentru că vrea să se ocupe și de muzică.

nicole3nicole3

Nicole Cherry nu vrea un al doilea copil

„Anastasia (n.r – fetița vedetei) este bine, crește foarte repede. Extrem de repede aș putea să spun! Ne uimește de fiecare dată, este WOW! Nu îmi mai doresc un copil.

Vreau să fac acum tot ce mi-am propus pe plan muzical, să mă ocup foarte mult de cariera mea, de educația Anastasiei și să îi ofer ei tot timpul pe care îl am și de care ea are nevoie.

Un copil are nevoie de mult timp, pe lângă faptul că trebuie să te descurci tu ca părinte să îi oferi educația de care are nevoie.

Este important să ai timp să gândești fiecare lucru pe care îl faci pentru el. Lucrurile ar deveni mult mai complicate dacă aș mai avea un copil', a declarat Nicole Cherry, pentru Click!.

Citește și: Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol: ‘Într-adevăr, fără cuvinte’

Citește și: La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă. Imagini de la filmări

Citește și: Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Cine o va înlocui la PRO TV: „Vor face echipă cu Cosmin’

Artista a spus și prin ce momente grele a trecut cu fiica sa, după primele sale luni de când a văzut lumina zilei.

„Prima parte a fost destul de grea, pentru că Anastasia a avut colici, însă am început acum să ne facem un program împreună pentru că timpul ei a devenit și programul meu și cred că ne descurcăm din ce în ce mai bine. Mergem pe un drum foarte bun', a mai spus Nicole Cherry.

Cine o ajută pe Nicole Cherry în creșterea fetiței

Nicole Cherry se simte foarte norocoasă că are un soț atât de grijuliu, dar și doi părinți cu care se înțelege de minune și care îi sunt alături în creșterea Anastasiei.

„Florin mă ajută foarte mult. De multe ori am spus că el este un tată exemplu, un tată pe care eu mi-l imaginam pentru copilul meu și pentru mine, deoarece este sprijinul și susținătorul meu cel mai mare.

Florin gătește tot felul de rețete pe care le vede pe Instagram sau pe Tik-Tok și mă surprinde în felul acesta.

De obicei, suntem mereu plecați sau suntem cu Anastasia, nu avem timp, și de multe ori preferăm să comandăm ceva, pentru că este mult mai comod. Părinții mei sunt și ei prezenți în viața Anastasiei și sunt genul de bunici pe care cred că îi vrea orice copil să îi aibă', a mai spus Nicole Cherry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton