Estera, sora Lidiei Buble, a izbucnit în lacrimi la Asia Express: "A fost problema cu..."

 Raiciu Adriana
.

Estera a izbucnit în lacrimi la Asia Express. Sora Lidiei Buble și-a dat seama că această competiție o solicită atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Iată cum a reacționat la prima cazare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Estera și Lidia Buble fac echipă la Asia Express. Cele două surori au decis să participe la ediția de anul acesta și chiar și-au propus să câștige marele premiu. Însă, sora artistei a izbucnit în lacrimi chiar în momentul în care a ajuns la prima cazare!

175610469_239268667952091_2138978677245748998_n175610469_239268667952091_2138978677245748998_n

Epuizată după un traseu lung, sora Lidiei Buble nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Estera s-a gândit imediat la casă și la cei care o așteaptă în România.

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cuplu

Citește și: Lidia Buble are un nou iubit și au plecat în vacanță în Ibiza: „Cineva special'

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu: „Sunt căsătorit doar o dată'

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu: „Am tras o sperietură”

Estera, sora Lidiei Buble, a izbucnit în lacrimi la Asia Express

Estera a izbucnit în lacrimi la Asia Express, la puțin timp după ce a fost cazată într-o locuință. Lidia Buble și sora ei au încercat să găsească o casă pentru a putea rămâne peste noapte.

Din cauza pandemiei de coronavirus, le-a fost extrem de greu să găsească pe cineva care să-și dorească să le găzduiască. Însă, acestea au luptat până la capăt.

La un moment dat, au decis să întrebe o femeie cu un copil în brațe dacă știe un loc unde ar putea rămâne peste noapte. Deși avea 5 copii acasă, persoana respectivă le-a luat pe Estera și pe Lidia și le-a oferit un pat unde să doarmă.

Chiar dacă cele două surori și-au găsit o locuință peste noapte, s-au întristat imediat cum au pășit în casă. La început, s-au gândit că această competiție o să fie mai ușoară și că lucrurile se vor desfășura altfel. Însă, au realizat pe parcurs că totul este mai dificil decât pare.

De asemenea, în momentul în care a văzut băiețelul care se afla în casă, Estera a izbucnit în lacrimi. Acesta și-a adus aminte de copilul ei.

„Nu se pupă nimic cu nimic, ce ne-am gândit noi acasă cu ce am găsit aici când am venit. Ne-am gândit că găsim transport imediat, a fost problema cu COVID-19, abia că ne-au luat. Cazare am căutat aproape 4 ore și abia am ajuns la familia asta, unde sunt mulți membrii, 5 copii și părinții.”, a spus Estera la Asia Express.

Estera vorbește despre Asia Express

Sora Lidiei Buble a vorbit despre competiția Asia Express. Estera recunoaște că i-a fost extrem de greu să alerge cu 40 de kilograme de bagaj în spate și să-și procure hrana.

'Ce se vede la televizor în 10 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, se stres, de uitat pe hărți. Nu am făcut niciodată autostopul. De când am început să facem autostopul am observat că oamenii sunt foarte speriați de corona.

În prima zi ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 kg de bagaj în spate, după care să stai să îți cauți cazare patru ore, aia a fost… Nu prea îmi place să cer ajutor, mai ales la mâncare, să cer de mâncare, dar oamenii chiar sunt buni și ne dau, ne cumpără', a mărturisit Estera Buble.

sursă foto: Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton