Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4. A fost logodită

 Raiciu Adriana
.

Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a decis să pășească în casa, alături de celelalte opt fete, pentru a-și găsi jumătatea. Are doar 21 de ani, dar și o poveste de viață la fel de impresionantă. Iată cine este, de fapt, Amalia Struț de la Mireasa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4. În urmă cu doar câteva zile, tânara de 21 de ani a pășit în casă. Își dorește să-și facă o relație și a venit special pentru un concurent.

strutstrut

Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4 este o tânără visătoare, care a pășit în casă pentru a-și face o relație. Este pastionată de frumos și a locuit pentru o perioadă în Franța.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc. Când va avea loc nunta

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul:”Am făcut 7 teste”

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep.Imagini de la valsul mirilor

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4. Este o tânără de 21 de ani, care până la vârsta de 14 ani a crescut în Satu Mare. Ulterior, Amalia s-a mutat la Paris, unde a urmat cursurile Liceului de Contabilitate.

Timp de opt ani de zile, Amalia Struț de la Mireasa a locuit în Franța, însă recunoaște că nu i-a plăcut deloc Parisul. Astfel, concurenta de la emisiunea matrimonială a decis să se întoarcă în România.

Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4 este pasionată de modeling, make-up, dar cochetează și cu dansul.

'Mă numesc Struț Amalia Ligia, am 21 de ani. Până la vârsta de 14 ani am crescut în Satu Mare, pe urmă m-am mutat cu părinții mei în Paris, unde am terminat liceul de contabilitate. În Franța am stat aproape 8 ani de zile, sincer să fiu, nu mi-a plăcut deloc Parisul, iar la începutul anului am hotărât să mă stabilesc singură în România. Hobby-urile mele sunt, modelingul, make-up-ul, desenul și dansul', a spus Amalia la Mireasa.

Amalia Struț de la Mireasa vorbește despre relații

Totodată, Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4 adaugă faptul că prima relație a avut-o la vârsta de 16 ani. Tânara s-a mutat cu iubitul ei după șase luni de relație.

Ei bine, se pare că frumoasa brunetă chiar a fost cerută și în căsătorie și se gândea la căsătorie. Gelozia, dar și certurile zilnice au făcut-o pe concurentă să-și ia inima în dinți și să îl părăsească.

'La 16 ani, după șase luni de relație a decis să se mute la mine în Franța, m-a cerut în căsătorie, urmând ca mai apoi să programăm și nunta. Mi-a scris un fost coleg de facebook, La mulți ani, iar în momentul în care a văzut că i-am răspuns, mi-a spart telefonul, a încercat să mă lovească, asta de față cu ai mei și de aici au început certurile. Am pus punctul final când am aflat că el mă înșală', a mai povestit bruneta.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton