Emma Stone a născut în secret! Actrița și Dave McCary au devenit părinți acum două săptămâni

 Oana Pantazi
.

Emma Stone a născut! Actrița în vârstă de 32 de ani și soțul ei, Dave McCary, au devenit părinți pentru prima oară. Bebelușul lor a venit pe lume pe 13 martie, însă vestea a fost confirmată abia acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emma Stone a născut, actrița și soțul ei Dave McCary devenind părinți pentru prima oară. Conform publicației TMZ, actrița a născut în Los Angeles, acum aproape două săptămâni, iar de atunci nu a fost dat publicității niciun detaliu.

Emma Stone a născut în secret

Deși Emma Stone a născut pe 13 martie, dat fiind că actrița și soțul ei își țin viața personală departe de lumina reflectoarelor, încă nu s-a aflat care este sexul și nici numele bebelușului.

Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în anul 2016, pe când actrița era gazda emisiunii Saturs, iar el regiza un scheci pentru show. În 2017 au devenit un cuplu, iar doi ani mai târziu, cei doi îndrăgostiți și-au anunțat logodna. Emma și Dave și-au făcut publică relația la finele lui 2019, când actrița și-a dezvăluit inelul de logodnă pe Instagram.

Citește și: Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții: „Am văzut cât de grea e viața”/ EXCLUSIV

Citește și: Zodii incompatibile. Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Răzvan Fodor, de două ori în pragul morții: „Mi-am spus Tatăl Nostru, simțeam că e gata!”

Cuplul își propusese să facă nunta anul trecut în luna martie, însă din cauza pandemiei au fost obligați să o amâne. Ulterior, mai multe surse din proximitatea au confirmat faptul că Emma Stone s-a căsătorit.

Emma Stone și-a ascuns sarcina

Vestea că Emma Stone este însărcinată i-a încântat pe fani, chiar dacă actrița și soțul ei nu au confirmat vestea în mod oficial. Actrița și soțul ei, Dave McCary, care lucrează pentru Saturday Night Live, au fost însă surprinși de paparazzi pe stradă, în timp ce se plimbau prin Los Angeles, iar sarcina Emmei era vizibilă.

După ce Daily Mail a publicat fotografiile cu cei doi, vestea că Emma Stone este însărcinată a fost confirmată de o sursă apropiată cuplului.

„Emma este însărcinată și adoră mariajul!’, a dezvăluit sursa pentru E! News, iar People a confirmat, de asemenea, vestea, cu atât mai mult cu cât actrița părea să fie deja în trimestrul trei de sarcină.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton