(P) Patru criterii de care să ții cont când alegi un aparat de aer condiționat

 advertising.ringier
.

Aerul condiționat a devenit o necesitate pentru oricine pe parcursul verii deoarece are numeroase avantaje ce ajută la îmbunătățirea calității vieții. E bine să ții cont de mai mulți factori atunci când alegi un aparat de aer condiționat:

După consumul de energie

Avantajul unui  sistem de climatizare nou este consumul redus de energie. Ultima generație de aparate de aer condiționat includ cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a eficientiza consumul de energie.

Dupa funcțiile pe care le indeplinește

Pe lângă consumul redus de energie, este important ca un aparat de aer conditionat să fie silențios, funcție care derivă din unitatea internă și cea externă a aparatului. 

Funcția de climatizare pe bază de senzori: Spre exemplu, aparatul de aer condiționat are incorporat în funcțiile sale un senzor termic astfel că poate asigura climatizarea în zona în care se află utilizatorul și nu doar în zona cea mai apropiată de aparat. Este o funcție de-a dreptul menită pentru confortul sporit al utilizatorului.

Funcția de climatizare pe mai multe trepte de viteză, care în mod evident ajută la adaptarea termică în funcție de temperaturile care se resimt în afara locuinței. Mai mult decât atât, această funcție îmbinată cu o funcție silențioasă a aparatului este cu atât mai avantajoasă. Tot la categoria treaptă de viteză putem include și așa numita funcție turbo care permite răcirea aerului într-un timp extrem de scurt de doar câteva minute. 

Funcția de conectare Wi-fi: Trăim în era digitală astfel încât chiar și un banal aparat de aer condiționat include și o funcție de conectare Wi-fi. Avantajul acesteia este ca temperatura poate fi controlată de oriunde din casa cu ajutorul un device precum smartphone sau tableta care vor fi conectate la aerul condiționat. 

După filtrele care sunt incorporate în aparat

Deși nu este o funcționalitate vizibilă a sistemului de climatizare, filtrele din aparat sunt extrem de importante. Acestea au rolul de a elimina particule de praf și alte bacterii care sunt în mod evident dăunătoare pentru sănătate. În plus, este esențial ca aparatul să aibă modul de auto-curățare. 

Astfel, se previne crearea unui mediu favorabil bacteriilor în interiorul aparatului care ventilează pe tot parcursul zilei aerul din locuință. Vă puteți orienta către modele care au această funcție, precum aparatele de aer conditionat Daikin, fiind o variantă sustenabilă pentru rezistența în timp a aparatului. Una dintre principalele cauze pentru deteriorarea aparatului este acumularea de reziduri la interior in zone care sunt greu accesibile pentru curatare.

După aspect

Când ne gandim la un aparat de aer condiționat, dupa cum am enunțat mai sus, funcțiile și avantajele operării sunt fără îndoială cele mai importante. Cu toate acestea, dacă v-ați hotărât să cumpărați un aparat de aer condiționat, merită să investiți într-un aparat cu un aspect plăcut întrucât este vizibil în orice loc al camerei va fi amplasat. Un aspect modern, compact, un design plăcut va intregi lista de criterii pe care este bine sa le avem în vedere când dorim să achiziționam un aparat de aer condiționat. 

Pe site-ul celor de la Vollmax găsiți modele de aer condiționat de ultimă generație care folosesc cele mai noi tehnologii de optimizare a consumului de energie și creștere a calității vieții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton