Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă de pe post. "A fost decizia mea să renunț"

 Oana Pantazi
.

Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă de pe post, după 4 luni în care a prezentat 13 ediții. Iată ce l-a determinat să se retragă pe faimosul vlogger.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Selly a renunțat recent la emisiunea pe care o prezenta la Prima TV, Selly Show, iar decizia sa a fost una surprinzătoare pentru fanii tânărului care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani. Se pare însă că show-ul găzduit de tânărul vlogger nu a înregistrat audiențele așteptate, așadar Selly a luat decizia de a renunța la acest proiect.

Cine-este-Selly-4Cine-este-Selly-4

„Nu mă mai regăseam în acest show”

Cu un canal YouTube unde a adunat aproape 3 milioane de abonați, Selly a decis să-și facă propriul show TV, pe care l-a difuzat pe YouTube, dar și pe postul Prima TV. Din păcate însă, tânărul vlogger nu s-a bucurat de același succes ca în mediul online, asta cu siguranță și din cauză că media de vârstă a publicului telespectator este alta, așadar a luat decizia de a se retrage. Mai mult, Selly a afirmat că nici performanțele lui nu sunt aceleași ca ăn mediul online.

A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog', a declarat Selly, pentru Pagina de Media.

Citește și: Cine este Selly, vloggerul român care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

Citește și: Alexandra Nechita, însărcinată pentru a doua oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu:„Sunt mirată!’

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice’

De ce a renunțat Selly la emisiunea de la Prima TV

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, a început să filmeze vlogguri în anul 2012, chiar în camera lui, iar nimeni nu știa pe atunci cine este. Perseverența este cheia succesului său, asta a spus-o de fiecare dată. Deși în urmă cu 9 ani când a început să filmeze pentru YouTube acest lucru nu era la modă, Andrei nu s-a lăsat și a continuat, iar astăzi este cel mai cunoscut vlogger din România.

Din păcate însă, primul său proiect de televiziune, Selly Show, nu s-a bucurat de același succes, chiar dacă emisiunea a atras mai mulți tineri, așadar vloggerul a decis să se retragă din show-ul care îi purta numele.

Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp.

Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes. Este greu să comunici și pentru un om de 35 de ani și pentru un adolescent de 15 ani în același timp. Sunt puține formate care pot face asta. Eu sunt mândru de ce am realizat, de exemplu pe partea de început a emisiunii', a completat Selly pentru sursa citată.

Scandalul în care a fost implicat nu a contribuit la decizia sa

După ce scandalul provocat de aniversarea sa în plină pandemie a luat amploare, mulți s-au gândit că decizia de a renunța la proiectul TV are legătură cu asta. Selly a menționat însă că decizia fusese luată cu ceva timp înainte.

Lăsând la o parte zona de venituri, de profit, de cifre, am tras linie și am realizat că este mai bine pe online. Acolo sunt în elementul meu, făcând vlogging și cred că va fi și în următorii ani. Poate dacă aveam 30 de ani altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect, dar acum, chiar dacă a fost unul dintre visurile mele, mi-am dat seama că nu mă regăsesc.

Să faci un show TV nu se compară cu ceea ce faci pentru un vlog. Am luat decizia aceasta înainte de ziua mea, nu are nicio legătură cu petrecerea. Ce se va face cu studioul? Nu cred că s-a luat încă o decizie', a mai spus Selly pentru Pagina de Media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton