Alexandra Nechita, însărcinată pentru a doua oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

 Mirea Roxana
.

Alexandra Nechita, supranumită ‘micuța Picasso’, a devenit celebră în România prin talentul său precoce la pictură. Aceasta a plecat de mulți ani din România și are o carieră de succes, dar și o familie minunată, în America. Acum, Alexandra Nechita este însărcinată pentru a doua oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Nechita trece prin clipe magice. „Micuța Picasso' este căsătorită cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, iar împreună au deja o fetiță.

Acum, Alexandra Nechita a anunțat că este însărcinată din nou și că se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. „Micuța Picasso' a dat marea veste pe Instagram, prin intermediul unei fotofrafii în care a apare alături de soțul ei și de fetița pe care o au împreună. Ba mai mult, artista poartă un costum de baie și se poate observa burtica de graviduță.

Fiica Alexandrei Nechita se bucură că va avea un frățior sau o surioară și că nu va mai fi singură la părinți: „Ea este foarte încântată'.

22

„Micuța Picasso', însărcinată a doua oară

Pictorița Alexandra Nechita l-a cunoscut pe soțul ei pe vremea când erau foarte tineri.

 „Eu aveam 19 ani, el 21-22… Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţa eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală…

Citește și: Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu:„Sunt mirată!'

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice'

Citește și: De ce nu a făcut Delia un copil, până acum:„Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?'

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days':„Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!', declara ea pentru okmagazine.ro cu ani în urmă

Cine este Alexandra Nechita, supranumită ‘micuța Picasso’

Alexandra a plecat în America cu părinții săi la vârsta de doi ani, când a și început să deseneze. La șapte ani deja picta pe pânză, în ulei și acrilic, iar la opt ani a avut loc prima sa expoziție, la o bibliotecă din L.A. Fata a absolvit Școala de Arte UCLA în 2008.

Asemănată cu Picasso datorită stilului similar cu cel al marelui Pictor, Alexandra Nechita a fost supranumită de presa americană ‘micuța Picasso’, acesta fiind apelativul cu care le-a devenit cunoscută și românilor la finalul anilor 90.  Lucrările acesteia sunt apreciate de celebrități de la Hollywood precum precum Oprah Winfrey,  Whoopi Goldberg sau David Letterman.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton