Emily Burghelea, probleme cu cea de-a doua sarcină. Ce a pățit la filmări: "Nu am putut să stau"

 Laciu Andreea
.

Se pare că Emily Burghelea are parte de momente dificile cu cea de-a doua sarcină. Dacă atunci când a rămas însărcinată pentru prima oară, avea energie suficientă, lucrurile nu stau la fel și acum. Ea le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare ce probleme a avut în timpul filmărilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Vedeta Pro TV are toate motivele din lume să fie fericită. A terminat facultatea, are proiecte bănoase pe bandă rulantă, iar recent a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Doar că acum întâmpină niște dificultăți cu care nu s-a confruntat înainte să o aducă pe lume pe prima ei fetiță, Amedea.

emily-burghelea-este-insarcinata-1emily-burghelea-este-insarcinata-1

Ce probleme are Emily Burghelea

Se pare că stările de rău i-au dat mari bătăi de cap tinerei prezentatoare de la Pro TV. Cu toate că este de fel o fire energică, veselă și căreia îi place să se distreze, cea de-a doua sarcină nu prea îi mai permite să se poarte după bunul plac.

„Îmi este cam răuțz… Graviduța nu prea mai poate. Nu am putut să stau și pe final la dans, m-am așezat puțin.', a scris Emily Burghelea, pe Instagram, conform WOWbiz.

Citește și: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…”

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul arab: „Oamenii te mint cu zâmbetul pe buze. Nu mai suntem împreună de…'

Citește și: Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: „Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

Citește și: Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Ce se întâmplă cu Adi Sînă: „Din păcate…'

Cum a fost prima sarcină

Recent, tot pe rețelele de socializare, Emily Burghelea a dezvăluit care sunt diferențele față de prima sarcină.

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.

Care este numele real al lui Emily Burghelea

Toată țara o știe drept Emiliana sau Emily Burghelea, dar îndrăgita vedetă Pro TV mai are un cuvânt scris în buletin. S-a chinuit multă vreme să își țină ascuns cel de-al doilea prenume.

Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: „Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!'. Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: „O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea'Nu știți că dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana’, a dezvăluit Emily pentru Click. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton