Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere: "A fost o surpriză. Nu bănuia nimic..."

 Raiciu Adriana
.

Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere. Laurențiu Reghecampf Jr a fost sărbătorit în data de 31 august. Băiatul a împlinit vârsta de 14 ani, iar cu această ocazie Anamaria Prodan i-a pregătit o petrecere surpriză. Iată ce cadou i-a făcut impresara, dar și ce spune despre fiul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de 14 ani. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Jr, care a împlinit 14 ani, miercuri, 31 august. Cu această ocazie specială, antrenorul de fotbal i-a transmis un mesaj emoționant fiului său pe rețelele de socializare, iar impresara i-a pregătit o petrecere surpriză la teren, după antrenament.

bebeto-zi-de-nasterebebeto-zi-de-nastere

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:”Te iubește tata mult”

Citește și:Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto. Ce mesaj i-a transmis impresara:„Universul meu…’

Citește și: Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…’

Citește și: Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei:'Noi am difuzat interviul după 7 zile. El dă vina pe noi'

Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere

Ziua de 31 august este una extrem de specială în familia Reghecampf- Prodan. Fiul cel mic al impresarei își serbează ziua de naștere, iar anul acesta a avut parte de o surprize pe cinste. După ce a terminat antrenamentul la fotbal, în prezența colegilor, a fost sărbătorit cu pizza, sucuri, șampanie și tort.

Anamaria Prodan a pregătit această minipetrecere surpriză și tot ea spune că, anul acesta, a decis să nu-i mai cumpere cadouri fiului ei, ci i-a oferit o sumă de bani. Surse din anturajul acesteia susțin că juniorul ar fi primit în jur de 2.000 de euro, pentru a-și cumpăra ce își dorește.

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul. I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc.', a spus aceasta, potrivit Playtech.

Anamaria Prodan vrea să se mute în Dubai

Totodată, fosta parteneră de viață a lui Reghecampf se pare că are gânduri serioase de viitor. Își dorește să se mute cât mai repede din România, iar destinația aleasă este Dubai, acolo unde are deja o locuință de ceva timp.

„Vreau să trăiesc liniștită, departe de cei de aici. La anul o să-l iau și pe Bebeto. Ne vom decide exact unde ne vom muta. Foarte posibil în Dubai, am casă acolo', a mai spus impresara, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton