Ellen Pompeo, starul din „Grey’s Anatomy”, a devenit mamă la 47 de ani

 Florentina Liutic
.

Actriţa Ellen Pompeo a primit de Crăciun cel mai frumos cadou din viaţa ei: la 47 de ani, starul din serialul de televiziune „Greys Anatomy', a devenit mamă pentru a treia oară.

 

Ellen a postat pe Instagram prima fotografie cu bebeluşul ei, Eli Christopher, care doarme liniştit pe pieptul tatălului său, Chris Ivery.

„Familia şi bebeluşul sunt bine', a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei fără a face alte dezvăluiri despre noul membru al familiei.

 

Interpreta personajului Meredith Grey din serialul „Greys Anatomy' mai are două fiice, Stella Luna, născută în 2009, şi Sienna May, născută în 2014 cu ajutorul unei mame surogat.

 

Pentru moment, Ellen, extrem de discretă în privinţa vieţii sale private, nu a dat nicio declaraţie despre modul în care a venit pe lume băieţelul său. Este foarte posibil ca actriţa să fi apelat din nou la o mamă purtătoare pentru a-şi mări familia.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

Boy Crazy….Here’s to a year filled with happiness and love! Happy New Year ❤️🌎❤️

A video posted by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton