Angelina Jolie – Vacanţă la schi alături de copiii ei

 Florentina Liutic
.

A fost primul Revelion pe care Angelina Jolie l-a petrecut fără Brad Pitt, după ce în 2016, cei doi au pus punct relaţiei lor care dura de 10 ani.

 

Celebra actriţă în vârstă de 41 de ani nu a fost însă singură la începutul acestui an, avându-i alături de ea pe copiii săi, Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii  Knox şi Vivienne, de 8 ani.

 

Actriţa a planificat o vacanţă de neuitat alături de aceştia în staţiunea Crested Butte, aflată în statul Colorado, unde a fost surprinsă de paparazzi, pe pârtiile de schi sau plimbându-se împreună cu copiii prin staţiune. Pentru această vacanţa, Angelina a închiriat o cabană de lux cu 6 dormitoare, încercând să le ofere celor mici tot confortul.

 

Angelina a apărut într-o serie de fotografii alături de gemenii Knox şi Vivienne şi de Shiloh, în timp ce s-au plimbat pe străzile staţiunii montane. S-au oprit la Rocky Mountain Chocolate Factory, de unde le-a cumpărat dulciuri şi îngheţată copiilor.

 

Pe tot parcursul vacanţei, Angelina a părut extrem de relaxată, fiind văzută zâmbind şi distrându-se alături de copii. A schiat şi ea, chiar dacă nu stăpâneşte perfect acest sport şi a căzut de câteva ori.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton