Ella Tina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul arab: „Oamenii te mint cu zâmbetul pe buze. Nu mai suntem împreună de...”

 Borcilă Andreea
.

Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab. Problemele apăruseră de ceva timp în relația lor de cuplu, însă de abia acum ea a spus stop. Iată ce a declarat bruneta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab. Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea dragostei, și iubitul arab s-au despărțit, recent. Cei doi au întâmpinat, de ceva vreme, probleme în relația lor de cuplu, iar totul a ieșit la iveală acum.

ella-tina-1ella-tina-1

Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit în secret de iubitul arab. Iată ce a declarat bruneta despre fosta ei relație!

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul ei arab: „Nu știu cât e de serios'

Citește și: Jador a ținut legătura cu Ella Tina, chiar dacă era într-o relație cu Georgiana Elisei:”Așa mult mi-aș fi dorit să…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”.Meda a împlinit 13 ani

Citește și: Dovada că Theo Rose și Alex Leonte au rămas în relații bune, după despărțire.Ce a postat artista pe Instagram

Ella Tina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab

Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul arab. Ea a dat de înțeles, pentru Fanatik, că separarea ar fi apărut înainte de a se afla public.

„Noi nu mai suntem împreună de ceva timp, doar că nu am semnalizat… Pretendenți am. Am avut întotdeauna. Am învățat să fiu atentă la tot, la oameni. Oamenii sunt foarte falși. Te mint cu zâmbetul pe buze. Ori trebuie să te prefaci că tu crezi tot ce îți spune, ca să vezi unde ajunge, ori trebuie să știi de la început cât poți suporta minciuna pe față', a mai spus Ella, pentru sursa citată.

Ella Tina: „Nu știu cât e el de serios'

Oricât sunt eu de serioasă, nu știu cât e el de serios. El este arab, mai mic decât mine. E frumos foc și de aici probabil că sunt și eu geloasă… Mai ales când văd că îi dau fetele follow pe Instagram. Au fost perioade când ne-am certat o dată la trei zile. Ne-am reîmpăcat ultima dată undeva prin luna februarie. Mă gândeam aseară dacă acest băiat e cu adevărat potrivit pentru mine.

Nu prea îi place că sunt cunoscută. Eu, în toată viața mea, am fost învățată ca bărbatul să fie pentru mine și eu doar pentru el. Îmi dau seama că realitatea nu e chiar așa. Băieții sunt băieți, până la urmă, a spus, la un moment dat, fosta concurentă de la Puterea dragostei, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton