Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Ce se întâmplă cu Adi Sînă: „Din păcate...”

 Laciu Andreea
.

Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Anca Serea va fi nevoită să se prezinte singură în prima zi de școală, fără soțul ei. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, cu Adi Sînă. Urmează o perioadă plină de emoții pentru vedetă, după ce bucurat de o vacanță la Viena împreună cu cinci dintre cei șase copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anca Serea, singură cu cei patru copii în prima zi de școală. Este considerată de mulți drept o mamă eroină. Cu toate că are o familie numeroasă și o carieră de succes, cu un program aglomerat, vedeta este mereu alături de copiii ei în cele mai importante momente din viața lor. Din păcate însă, anul acesta va fi singură în prima zi de școală, împreună cu ei, pentru că Adi Sînă nu va putea fi prezent.

anca-serea-1anca-serea-1

Anca Serea, singură cu cei patru copii, în prima zi de școală

Se pare că Adi Sînă este nevoit să lipsească de la prima zi de școală a celor cinci copii pentru că are niște angajamente profesionale de respectat.

„Adrian este într-un turneu de 10 zile în India și o să vină, din păcate, după prima zi de școală, pe 6 septembrie. Da, cu cei 4 școlari. De fapt sunt cu 6, pentru că este și Leah și este și David. Este o premieră că Leah va merge și ea la grădiniță, a făcut 3 ani”, a dezvăluit Anca Serea, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog: „Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii'

Citește și: Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Mario Fresh: „Femeie frumoasă'

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor: „Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi'

Citește și: Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Prin ce trece actorul în fiecare zi, în zona casei sale: „Este ireal ce se întâmplă'

Ce se întâmplă cu fiul Ancăi Serea

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, mai stă puțin în țară alături de familie. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că încearcă să îl facă să își prelungească șederea.

„O să mai rămână până pe 15 septembrie. Poate îl conving cumva să mai rămână, pentru că tare mi-e drag să fie acasă, dar cum vrea el. Da, el și-a manifestat această dorință. E frumos, sunt amintiri cu care rămânem și de fiecare dată eu sunt super emoționată.

Și eu și ei, le transmit emoțiile. Am un regret mare că școala începe pe 5 septembrie în loc de 15, aș mai fi vrut să ne mai distrăm un pic și să mai călătorim, dar asta este, ne supunem regulilor”, a completat Anca Serea.

Cum era școala pentru soția lui Adi Sînă, în copilărie

Anca Serea își amintește cu mare drag de momentul în care începea școala. Abia aștepta să își revadă colegii. Ba chiar a fost aleasă și Miss Boboc.

„Întotdeauna super emoționant, eram la fel ca și Ava, îmi doream să merg la școală, chiar dacă nu erau condițiile precum cele pe care le au copiii noștri acum. Am niște amintiri foarte frumoase.

Începutul școlii, primul clopoțel, dorul acela să îmi revăd colegii, învățătoarea, clasele I- IV au fost întotdeauna speciale pentru mine, am fost un copil silitor. Da, am fost și Miss Boboc, am fost la mai multe categorii de miss, dar nu contează, că nu m-a ajutat cu nimic. Fetelor, puneți mâna pe carte, că totul e trecător!”, a mai mărturisit Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton