Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express. "Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng"

 Oana Pantazi
.

Ieri seară, Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă la Asia Express, după niște momente extrem de tensionate. Cei doi soți au trecut prin multe emoții până la aflarea rezultatului, după ce coechipierii lor propuși spre eliminare au scăpat înaintea lor…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliza și Cosmin Natanticu, una dintre echipele puternice din show-ul de la Antena 1, s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express, scăpând ca prin urechile acului de eliminare. Deși au avut un parcurs bun de-a lungul competiției și au luptat cu îndârjire pentru imunitate, concurenții au fost ieri la un pas de eliminare.

246730736_1151169395412688_3706815328268001858_n246730736_1151169395412688_3706815328268001858_n

Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă

Emoțiile au fost uriașe ieri pentru soții Natanticu, aceștia fiind la un pas de eliminare în competiție. Ei au participat la cursa pentru ultima șansă alături de Mihai Petre și Elvira și Cuza și Emi. După ce Irina a anunțat că primii salvați sunt soții Petre, o echipă extrem de puternică, urmați de Cuza și Emi, au început emoțiile pentru soții Natanticu. Șansa lor a fost culoarea diamantului dezvăluită de Irina, după niște momente lungi de suspans. Din fericire, a fost verde, iar cei doi concurenți au primit posibilitatea de a reintra în cursă. Fiecare a reacționat însă diferit. În timp ce Elizei i s-au umplut ochii de lacrimi, Cosmin a fost impenetrabil. Ulterior însă a dezvăluit că era supărat pe colegii care l-au votat…

Citește și: Andra, mărturisiri emoționante în VIVA! de noiembrie: „Sunt o fată care iubește muzica, îndrăgostită de un băiat din Târgu-Jiu / EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua va fi cerută în căsătorie de iubit, după ce divorțează: „Sunt niște sentimente…'

Citește și: Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit.Ea a fost surprinsă la fostul iubit

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

„Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng. Nu voiam să le dau satisfacție celorlalte echipe. Cum să aplauzi când tu m-ai trimis? Nu există nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi. Mai puțin Patrizia și Francy, n-au aplaudat, și-au asumat și mi-a plăcut asta. Dar celelalte… de ce aplaudă? Probabil că au avut reacția corectă în interior, dar la exterior au arătat că se bucură, pe naiba. Și eu dacă aș fi fost pe margine și o echipă puternică ar fi primit piatra verde, m-aș fi ofticat', a spus Cosmin Natanticu, după ce Irina Fodor a anunțat că el și Eliza nu părăsesc Asia Express.

Adriana Trandafir: „Mă bucur că s-au salvat”

După ce Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, colegii lor de competiție i-au aplaudat, lucru care l-a deranjat vizibil pe Cosmin Natanticu. Actorul s-a supărat că a fost votat pentru eliminare de toată lumea, considerând că nu au fost fair play. Echipa care a purtat diamantul ce urma să decidă soarta soților Natanticu a fost cea formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Cele două au căzut, de asemenea, în dizgrația celorlalți concurenți, fiind acuzate că se victimizează pentru a stârni compasiunea celorlalte echipe. Drept urmare, Adriana Trandafir s-a declarat fericită că diamantul a fost de culoare verde și că nu au fost ele cele care au decis, oarecum, eliminarea.

'Mă bucur că s-au salvat, nu voiam să aduc cuiva piatra roșie, să cadă sabia pe tura noastră. Mi-am dorit din tot sufletul ca piatra să nu fie roșie, aducătoare de tristețe', a mărturisit Adriana Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton