Carmen de la Sălciua va fi cerută în căsătorie de iubit, după ce divorțează: „Sunt niște sentimente...”

 Martin Lorena
.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua are planuri mari cu artista. În ultima perioadă, Carmen de la Sălciua a atras atenția tuturor după ce s-a aflat că iubitul său, Marian Corcheș, este însurat! Aceasta a fost acuzată că i-ar fi stricat căsnicia omului de afaceri, însă artista s-a apărat cum a putut mai bine. Acum, bărbatul care i-a furat inima declară că are planuri mari cu interpreta, după ce încheie socotelile cu actuala soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și noul său iubit au intrat în atenția publicului după ce s-a aflat că bărbatul este însurat. Actuala soție a acestuia, Bianca Corcheș, a oferit declarații despre relația pe care artista o are cu soțul ei. Carmen de la Sălciua s-a apărat așa cum a putut mai bine, spunând că ea nu a destrămat nicio căsnicie. În aceeași direcție a mers și Marian Corcheș, care o acuză pe Bianca de infidelitate și își dorește să încheie socotelile cu ea pentru a ajunge în fața altarului alături de Carmen.

233030769_421281089358232_2529189923812027996_n-1233030769_421281089358232_2529189923812027996_n-1

Fosta soție a lui Culiță Sterp și Marian Corcheș par mai îndrăgostiți ca niciodată. Ambii parteneri încearcă să limpezească apele pentru a-și duce relația la următorul nivel.

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:”Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie”

Citește și: Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei:”Am încercat să îmi salvez căsnicia…”. Cum a reacționat artista

Citește și: Carmen de la Sălciua are un nou iubit:”Suntem împreună de o lună”

Carmen de la Sălciua va fi cerută în căsătorie de iubit, după ce divorțează

În plin scandal cu actuala soție, iubitul lui Carmen de la Sălciua declară că are planuri mari cu artista. Acesta a explicat faptul că își dorește să încheie socotelile cu Bianca Corcheș și să își refacă viața alături de interpretă. El mai spune că diva este un om absolut minunat, alături de care se vede în fața altarului.

„Sunt niște sentimente foarte frumoase între noi, ea este un om minunat. Da, am de gând să ajung cu ea în fața altarului, dacă reușesc să divorțez, o să am grijă să ajung și cu ea în fața altarului. Este un om minunat', a declarat iubitul artistei, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua își acuză soția de infidelitate

Se pare că războiul continuă în cazul lui Marian și Bianca Corcheș. În timp ce femeie oferă declarații conform cărora Carmen de la Sălciua le-ar fi stricat căsnicia, soțul ei are un alt argument. Acesta a spus că Bianca l-ar fi înșelat în urmă cu opt luni, iar de atunci el îi cere divorțul. Potrivit spuselor acestuia, femeia îi ofertă libertatea în schimbul a 50.000 de euro.

„Relația mea cu Carmen e de două săptămâni. Problemele mele cu soția au început de vreo 8 luni de zile, timp în care ea a plecat la ea acasă. Ea a început cu niște minciuni, niște infidelități. (…) Am mesaje de când îi cer divorțul. Ea a revenit în căminul conjugal în august și după am cerut divorțul iar. Motivul este infidelitatea. Ea cere 50.000 de euro ca să-mi dea divorțul', a spus Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua, într-o emisiune tv.

Carmen de la Sălciua despre iubitul ei: „Mă face foarte fericită'

Deși relația lor străbate un moment dificil, Carmen de la Sălciua declară că este foarte fericită alături de Marian. Aceasta a petrecut alături de omul de afaceri o vacanță de vis la Viena.

„Dumnezeu știe ce va fi. Există o relație frumoasă între noi până la momentul acesta. Mă face să zâmbesc. Îmi pare foarte rău de persoanele implicate, dar el mă face foarte fericită. Am petrecut și o minivacanță în Viena. Nu i-am destrămat eu căsnicia asta vreau să se știe. Ne cunoaștem din 2012, eu cântam la restaurantul lui. Era o prietenie', a declarat Carmen de la Sălciua.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton