Elena Udrea, la spital după o colică renală. Între timp, fostul ministru a revenit la penitenciarul Târgșor

 Dumba Gabriela
.

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, ieri, după o colică renală. Fostul ministru ar fi acuzat dureri foarte mari și a leșinat în curtea penitenciarului Târgșor, acolo unde este încarcerată. Însă, după ce i s-a făcut un set complet de analize la spitalul din Ploiești, Elena Udrea a revenit la infirmeria penitenciarului Târgșor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Udrea, fost ministru al turismului, a ajuns la UPU Ploiești după ce s-a simțit rău și chiar a leșinat în curtea penitenciarului Târgșor. Personalul din închisoare a chemat de urgență ambulanța și Elena Udrea a ajuns la spital, pe targă.

elena-udrea-spitalul-judetean-ploiesti-798040elena-udrea-spitalul-judetean-ploiesti-798040

Elena Udrea, la spital după o colică renală

La spitalul din Ploiești i s-au făcut Elenei Udrea un examen tomograf și un set complet de analize, care au confirmat că aceasta a suferit o colică renală care i-a provocat dureri extrem de mari.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. Imediat la fața locului s-a deplsat o ambulanță cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare', potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Incidentul are loc la două zile după ce ÎCCJ a respins ca nefondată contestaţia la executare formulată de Elena Udrea în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată la şase ani de închisoare și pentru care se află în Penitenciarul Târgșor. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Potrivit unor surse evz.ro, Elena Udrea ar fi refuzat, în ultima vreme, să mai consume mâncarea din penitenciar.

Fostul ministru a criticat de mai multe ori condițiile de igienă din penitenciar, dar și bucătăria de acolo. Ea ar fi primit mai multe pachete cu alimente de acasă.

Citește și: De ce s-a despărțit Cristina Cioran de Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale:'Am avut niște diferențe'

Citește și: Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit:’Nu mai există în viața mea’

Citește și: Ioana Tufaru reacționează după ce a fost criticată că nu are grijă de fiul ei:'Mi-e silă de cei care se cred perfecți…'

Elena Udrea a revenit la penitenciarul Târgșor

Potrivit g4media.ro, Elena Udrea a fost adusă înapoi la infirmeria penitenciarului Târgșor, după i s-au făcut analize la UPU Ploiești și a primit tratament.

Fostul ministru, în vârstă de 49 de ani, era conștient în momentul în care a venit ambulanța la penitenciar.

Ce este colica renală, afecțiunea pentru care Elena Udrea a ajuns la spital

Colica renala sau durerea provocată de 'pietrele la rinichi' este un sindrom dureros lombar, mai exact în zona rinichilor, determinata de prezenta calculilor renali.

Aceasta este cauza cea mai frecvent întâlnită. Însă, pe lângă aceste acumulări sau calculi renali, colica renală mai poate apărea și din alte cauze: cheaguri de sânge, fragmente tumorale, necroză papilară, traumatisme, potrivit pro-clinic.ro.

Durerea provocată de mobilizarea unui calcul renal poate iradia dinspre zona inferioară a spatelui spre pelvis, organele genitale externe și fața interioară a coapsei. În ceea ce privește vezica urinară, colica renală se mai poate manifesta și prin: durere la urinare, prezența sângelui în urină, mersul des la toaletă sau senzație de urinare incompletă.

Fizic vorbind, bolnavul va acuza balonare, grețuri, vărsături, fiind transpirat și palid. Dacă intervine și starea febrilă, aceasta poate indica o infecție urinară, ceea ce face din colica renală o urgență medicală.

foto: Facebook Elena Udrea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton