TOP 4 gadgeturi de care o persoană creativă ar trebui să dispună

 advertising.ringier
.

Ca persoană creativă vei avea avea nevoie de tot felul de mijloace și instrumente pentru a-și pune în valoare creativitatea și a le folosi atunci când este în momentul de maximă inspirație. Poate ești pasionat de fotografie, fapt pentru care un aparat foto reprezintă accesoriul tău permanent. Poate îți place să creezi schițe, fapt pentru care cu siguranță dispui de creioane și pixuri peste tot. Însă care sunt gadgeturile de care încă nu știai că îți pot stimula creativitatea și ușura activitatea. 

Iată așadar 4 gadgeturi de care o persoană creativă ar trebui să dispună 

  1. Tabletă

De telefonul tău cu siguranță te folosești tot timpul, însă o tabletă poate fi mult mai de ajutor când vine vorba de exploatarea și valorificarea creativității tale. Dacă îți place să realizezi scheme grafice, să desenezi, să creezi liste atractive este foarte facil să utilizezi ecranul tabletei și să te folosești de stiloul digital. Astfel îți vei realiza lucrările într-un mod confortabil, putând să faci acest lucru oriunde te-ai afla. Acestea rămân salvate în memoria tabletei și le vei avea la îndemână oricând îți vor fi necesare. Dacă ești în căutarea unei tablete, care să-ți ofere funcții variate prin care să-ți folosești creativitatea, poți opta pentru o tabletă Samsung de pe Altex.ro. De aici poți alege modelul care se va potrivi cel mai bine înclinațiilor tale artistice. 

  1. Cameră digitală

Un pasionat de fotografie nu se va mulțumi doar cu camera telefonului, prin urmare o cameră digitală va fi una foarte benefică, având în vedere setările manuale care îți permit să ai control total asupra fotografiilor tale. O cameră foto de calitate te va ajuta să surprinzi momente sau peisaje importante în așa fel încât imaginile să redea cât mai clar realitatea. Poți alege între o cameră cu sistem de lentile sau fără, cea fără sistem de lentile fiind mai accesibilă în ceea ce privește prețul. 

  1. Cameră instantanee

Dacă apreciezi fotografiile fizice, pe care le poți ține în mână, atunci camera prin care poți realiza și tipări fotografii în mod instantaneu este ceea ce ai nevoie. Poate fi o adevărată plăcere să surprinzi un apus de soare spectaculos, iar apoi să folosești fotografia realizată ca parte dintr-un anumit decor sau să o păstrezi ca simplă amintire. 

  1. Stick USB 

Un hard disk extern sau un stick USB sunt extrem de utile în cazul în care majoritatea lucrărilor tale se află pe laptop și rămâi fără spațiul necesar pentru a le salva pe cele viitoare. Acesta este necesar în special dacă concepi lucrări în domeniul fotografiei, designului grafic sau video. Așa că, fii sigur că  latura ta creativă nu este constrânsă sau întreruptă de lipsa spațiului din laptopul tău. 

În concluzie, dacă ești o persoană care activează într-un domeniu creativ sau ești pasionată de tot ce înseamnă fotografie, design, redactare de conținut scris, desen atunci ai nevoie de câtva gadgeturi care te ajuta privind creșterea productivității și valorificarea creativității. Astfel că o tabletă, o cameră digitală, una instantanee sau un card USB îți vor cu siguranță benefice. 

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton