Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador: "Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște"

 Oana Pantazi
.

Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador. Între Elena Merișoreanu și Jador există o relație de amiciție bazată în primul rând pe respectul profesional, iar artista a mărturisit că a fost impresionată de succesul tânărului artist. După ce au avut amândoi concerte în Timișoara, interpreta de muzică populară a avut ocazia să vadă cât de iubit este manelistul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador. Elena Merișoreanu și Jador abordează stiluri muzicale diferite, ambii cu mult succes. Recent, artista a vorbit cu multă admirație despre interpret, după ce s-a întâmplat să se afle amândoi în același timp la Timișoara, unde au susținut spectacole. Interpreta de muzică populară a fost impresionată de efectul electrizant pe care îl are Jador asupra fanilor și de succesul de care se bucură artistul.

13096350_1184257481593395_5199235431162918371_n-113096350_1184257481593395_5199235431162918371_n-1

Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai faimoase interprete de muzică populară, iar talentul ei este apreciat atât în țară, cât și peste hotare. Deși are o, la rândul ei, o mulțime de fani, artista s-a declarat impresionată de succesul de care se bucură Jador la public, mărturisind, printre altele, că apreciază cântăreții de manele pentru munca pe care o depun.

Citește și: Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei, dar n-a divorțat: „Ascultă, eu te-am considerat…”

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg’

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador: „Am petrecut clipe magice

„Am fost la Timișoara în perioada în care a fost Jador acolo. Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște. Tineretul este înnebunit. El cântă frumos, eu am rămas uimită când i-am văzut, nu știam ce se întâmplă (…) Păi știți ce era după el pe stradă?!

Totul evoluează, și maneliștii, în general, dacă nu scot în fiecare lună câte un hit, ei nu există.

Concurența este foarte mare între ei, să știți. Eu îi apreciez pentru că ei cântă o noapte întreagă(…) O noapte întreagă, cântă câte cinci – șase ore și a doua zi o iau de la capăt.

Eu am cântat cu ei și știu câtă muncă depun ei și în țară și în străinătate (…) Este trendul acesta, la orice nuntă te duci, trebuie să cânți cântece care plac la public, de asta ne cheamă lumea', a povestit Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Câți bani ia Jador pentru o cântare

Jador era pe val dinainte de a participa la Survivor, dar ulterior i-a crescut și mai mult cota de popularitate. Artistul are acum și mai mulți fani, care nu doar că îi urmăresc conturile de socializare, ci îi ascultă și muzica. Grație acestui lucru, Jador apare în trending cu orice piesă pe care o lansează și este contactat constat pentru evenimente nu doar în țară, ci și peste hotare.

Elena Merișoreanu a dezvăluit că Jador a fost contactat pentru a susține concerte peste Ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii, și că onorariul acestuia va fi pe măsură! Persoanele care vor să se distreze pe muzica lui Jador trebuie să scoată din buzunar… 5000 de dolari!

„Zilele trecute, Jador a venit la mine, acasă, să discutăm despre turneul din Las Vegas, o să fie plătit cu 5.000 de dolari. O să ia însă și bacșiș gras. El s-a bucurat foarte mult de oferta asta când i-am zis, sărea în sus de bucurie, la telefon. Am mai ajutat-o și pe Ruby, pe Dorian Popa și pe Gina Pistol. Îmi sunt toți foarte dragi, pentru că îi văd cum muncesc și că sunt foarte respectuoși cu mine’, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton